Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση η ΑΕΛ Ανδρών Βόλεϊ ηττήθηκε από την συμπολίτισσα ΕΑΛ με 3-1 σετ. Ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο κλειστό του Αλκαζάρ και από τις δυο ομάδες μπροστά σε αρκετό κόσμο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με (5-2,8-4,10-6), και παρά την αντίδραση των φιλοξενούμενων όπου κατάφεραν να το φέρουν στα ίσια 12-12 και να προηγηθούν 12-15 πήραν το σετ με 25-22. Στο δεύτερο σετ οι βυσσινί προηγήθηκαν με 5-2 όμως τα πολλά λάθη έφεραν το παιχνίδι στο 5-8 και την ψυχολογία στους φιλοξενούμενους οι όποιοι κράτησαν την διάφορα μέχρι τέλους (6-12,10-17,17-25). Μουδιασμένη η ΑΕΛ και στο τρίτο σετ δεν κατάφερε να αντιδράσει με την ΕΑΛ να κτίζει διάφορα (3-7,4-10,9-13,15-20) και να το κατακτά με 25-21. Η ΑΕΛ προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι στο τέταρτο σετ αλλά τα κρίσιμα λάθη και η έλλειψη συγκέντρωσης σε κρίσιμους πόντους έφεραν δικαία την ήττα.
Ο Νίκος Καλαθάς δήλωσε: Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς όπως και αποδείχτηκε. Η πρώτη μας ήττα ήρθε απολύτως δικαιολογημένα από μια ομάδα πολύ έμπειρη και εμφανώς ανεβασμένη από τον πρώτο γύρο. Πληρώσαμε δικαίως τους τραυματισμούς, τις απουσίες στις προπονήσεις και την "πρώτη"κακή μας εμφάνιση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που προσπάθησαν να ανατρέψουν πολλές φορές την "κακή μέρα"μας και να κάνουν το καλύτερο, καθώς και στην ομάδα της ΕΑΛ και να της ευχηθούμε καλή συνεχεία στο πρωτάθλημα. Επίσης για ακόμα μια φορά οφείλουμε σαν ομάδα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε καθ όλη τη διάρκεια αυτού του ντέρμπι!. Κοιτάμε μπροστά, διορθώνουμε τα λάθη μας που πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποτελούν μαθήματα και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ντέρμπι με την Αργώ Βόλου στο Αλκαζάρ την Κυριακή.

Τα σετ: 25-22,17-25,21-25,18-25

ΑΕΛ: (Kαλαθάς Ν.) Μπαλασάς Ν, Δορδοκίδης Θ, Αρχοντής Α ,Ματούλας Α, Λεβέντης Ι, Μαντάρας Κ, Κατσιγιάννης Α ,Σαμιώτης Α , Παπαστεργίου Χ, Μακρής Γ, Τσιώλης Ι ,Γρούσπας Π, Δημόπουλος Λ, Γραμμένος Α.

ΕΑΛ: (Πράπας Λ.) Μωυσιάδης Α, Περουλάκης Ι, Γούναρης Ν, Ναλετάκης Χ, Ζιούρκας Μ, Σκαρμούτσος Α, Μυλωνάς Π, Γαλάνης Ε, Μαγκούτης Γ, Τσέτσιλας Κ, Καλύβας Α, Καράνης Ι.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top