Με ένα λανθασμένο σφύριγμα αντί παράτασης
Σε έναν εξαιρετικά αμφίρροπο αγώνα, η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από μία δύσκολη έδρα. Η ομάδα μας, διατηρούσε ελαφρύ προβάδισμα 5-7 πόντων έως και το 27ο λεπτό, όταν και
ο Αμύντας αντεπιτέθηκε, και πέρασε μπροστά με 50-46.
Στην 4η περίοδο, η ΑΕΛ με αφετηρία την άμυνα, «ξέφυγε» με 52-58 με τους γηπεδούχους να απαντούν ξανά και να προσπερνούν 62-61, 12'' για το τέλος. Η ΑΕΛ σταμάτησε με φάουλ τον χρόνο για να ευστοχήσει και στις δύο βολές ο Ζούπας, κάνοντας το 64-61. Με 4'' να απομένουν, ο Σταμπουλής πήρε φάουλ, ευστοχώντας στην πρώτη βολή (64-62), έχασε τη δεύτερη και πήρε ο ίδιος το ριμπάουντ, κερδίζοντας βολές στα 1,9''. Ψύχραιμος και πάλι, ευστόχησε και στις δύο, ισοφαρίζοντας 64-64.
Η ομάδα του Αμύντα προσπάθησε να κάνει σουτ σε σημείο στο ύψος της γραμματείας, με τους παίκτες της ΑΕΛ να κάνουν αμυντική παγίδα στον Ζούπα, ο οποίος έπεσε επάνω στους παίκτες της ΑΕΛ, κερδίζοντας φάουλ σε νεκρό χρόνο, χωρίς όμως να έχει επιχειρήσει σουτ. Σε νεκρό χρόνο ευστόχησε στην πρώτη βολή δίνοντας τέλος στο ματς (65-64).
Σε έναν συγκλονιστικό στην εξέλιξή του αγώνα, που χαρακτηρίστηκε από διακυμάνσεις και πολλά λάθη εκατέρωθεν, αλλά με μία δίκαιη διαιτησία στο σύνολό της, θεωρούμε κρίμα μία λανθασμένη
απόφαση του κυρίου Βαρδάλου να καθορίσει υπέρ των γηπεδούχων το τελικό αποτέλεσμα και να μην διαμορφωθεί αυτό στην παράταση.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά το φίλο Σωματείο του Αμύντα για την άριστη υποδοχή και φιλοξενία.
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top