Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα εκτός έδρας επί της κακής ΑΕΛ, με σκορ 2-0, με τα γκολ 9' του Μυστακίδη και του Λέο Μάτος στο 61 λεπτό, σε εξ' αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Super League. Η ΑΕΛ σε ακόμα ένα παιχνίδι είχε κάκιστη εικόνα σε όλες τις γραμμές και συνεχίζει να απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα με κεφαλιά του Κουλούρη πέρασε λίγο άουτ (16’), ο Τσίμιροτ στο (24’) με σουτ από τα 25 μέτρα έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ, ο Μπίσεσβαρ με σουτ στο 33 λεπτό έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 40 ο Τσίμιροτ σε σουτ είχε δοκάρι. Οι δύο αλλαγές στο ημίχρονο ξύπνησαν κάπως τους παίκτες της ΑΕΛ, που μέχρι το δέυτερο γκολ του ΠΑΟΚ κέρδισαν μέτρα, χωρίς ωστόσο να κάνουν κλασική ευκαιρία. Μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, δεν είχαμε φάσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ελέγχει το ματς και να κρατάει με ευκολία το υπέρ της σκορ.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (46' Αβραάμ), Τίκο, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (68' Ευμορφίδης), Κόντορ, Ναζλίδης, Γκαγιέχο, Τσακοπίνο (46' Βαρέλα).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (67' Πέδρο Ενρίκε), Κουλούρης (74' Πρίγιοβιτς).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top