Μια βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ΑΕΛ, μετά τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό όπως υποστήριξε ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στη συγκομιδή των 20 βαθμών, αλλά και γενικότερα για το πρωτάθλημα της Super League, μιλώντας στο Metropolis 95.5.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης:
Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: 
«Δεν είναι απλά μια νίκη είναι διπλοί οι βαθμοί. Εμείς κάναμε μια δίκαιη νίκη η οποία όμως πέρασε από πολλά κύματα».

Για τη συγκομιδή των 20 βαθμών: 
«Έχει μεγαλώσει η διαφορά και με βάση το πρόγραμμα νομίζω ότι η νίκη είναι μια βαθιά ανάσα και βλέπουμε τα πράγματα καλύτερα από ψυχολογικής άποψης».

Για το συντελεστή που θα κρίνει τον υποβιβασμό: 
«Η εμπειρία μου μου λέει ότι στις τελευταίες τέσσερις πέντε αγωνιστικές θα πέσουν έξω όποιες προβλέψεις και εάν κάνουμε. Μπορεί κάποιες ομάδες που βρίσκονται ψηλά μπορεί να μην έχουν κίνητρο βαθμολογικό και ενδεχομένως εκεί κάποιες ομάδες να μαζέψουν βαθμούς που δεν υπολογίζουν».

Για το εάν θα εμπλακούν και άλλες ομάδες στη ζώνη του υποβιβασμού: 
«Είναι πολύ δύσκολο αλλά εμείς θα πρέπει να δίνουμε βαρύτητα σε όλες τις παραμέτρους ώστε να μην  έχουμε απρόοπτα. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να τελειώνουμε γρήγορα από αυτό. Σίγουρα έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμπλακούν και άλλες ομάδες αλλά εμείς θα πρέπει να προσέξουμε τα παιχνίδια. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας και πέντε εκτός. Ένας αντίπαλος όπως η Ξάνθη που είναι στην τελευταία αγωνιστική μπορεί να είναι αδιάφορη και μπορεί να είμαστε και εμείς. Από τη στιγμή που περάσαμε το σκόπελο, ο κόσμος δένεται περισσότερο με αυτές τις νίκες και ξέρουμε ότι η ΑΕΛ όταν έχει τον κόσμο της κοντά μπορεί να κάνει το καλύτερο».

Για το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα: 
«Θα υπάρξει ενδιαφέρον για την πεντάδα σίγουρα αλλά και στην κορυφή. Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει μια διαφορά αλλά έχει δύσκολα παιχνίδια με έναν ΠΑΟΚ που είναι πολύ δυνατός στην Τούμπα και παίζει μέσα στη Λεωφόρο. Δεν μπορεί να κινδυνέψει αλλά όλα μπορούν να γίνουν με τόσους δυνατούς αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν πείθει από την αρχή, δεν έχει την ομάδα των προηγούμενων ετών αλλά το ενδιαφέρον είναι μέχρι που θα πάει ο ΠΑΟΚ που έχει και παίκτες που διακρίνονται και κάνουν και τη διαφορά. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε και πιο νωρίς να έχει την εικόνα αυτή. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σκέφτεται και να ονειρεύεται πρωτιές στο ελληνικό πρωτάθλημα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top