Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έχουν μπει έξι ύποπτες προς χειραγώγηση ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της τρέχουσας σεζόν. Η μία αφορά τη Super League, οι τρεις το Κύπελλο Ελλάδος και οι υπόλοιπες δύο τη Football League. Και οι έξι αναμετρήσεις ήταν να εξεταστούν στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ, ωστόσο πήραν αναβολή όλες για τις 9 Μαρτίου.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ:
1. Αίτηση του αθλητή Πέτρου Πέτρογλου περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015. (εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 9-3-17

2. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 9-3-17

3. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑXΑΡΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 9-3-17

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 9-3-17

5. Ακρόαση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 9-3-17

6. Ακρόαση ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 9-3-17

7. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 9-3-17

8. Αίτηση του αθλητή Γεώργιου Χωριανόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top