Ήρθε τελικά η ώρα για το μεγάλο παιχνίδι. Η ΑΕΛ Καναδά πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση και είχε τέλεια αμυντική λειτουργία. Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν 1-0, αλλά δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στην St Thomas! «Από το σημείο που βρισκόμουν, και ήμουν σε τέλεια θέση, ο παίκτης της St Thomas βούτηξε. Δεν υπήρξε καμία απολύτως επαφή. Προσποιήθηκε και ο διαιτητής (δυστυχώς) ξεγελάστηκε», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ βγήκε εκρηκτική και προηγήθηκε με 4-1. Η St Thomas μείωσε πέντε λεπτά πριν τη λήξη, αλλά δεν μπορούσε να καταφέρει κάτι περισσότερο. Η βραδιά ανήκε στην ΑΕΛ και το τέλος του παιχνιδιού την βρήκε νικήτρια με 4-2, μειώνοντας τη διαφορά από την αντίπαλό της στον ένα βαθμό.
Σκόρερ της ΑΕΛ οι Μάρλοου (2), Παρκ και Χάβαρης.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς δήλωσε για τον σπουδαίο αγώνα:
«Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μας για την αποψινή εμφάνιση. Τα παιδιά έπαιξαν το καλύτερο παιχνίδι της περιόδου. Δεν μπορώ να πω πολλά για τη μεσαία και την αμυντική γραμμή απόψε. Έμειναν προσηλωμένοι στο σχέδιο του παιχνιδιού. Καθήλωσαν τον κορυφαίο παίκτη της St Thomas στο κέντρο. Η επίθεσή μας είναι αστρική, όπως πάντα. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον τερματοφύλακά μας Ρόσι ο οποίος πραγματοποίησε κάποιες εκπληκτικές αποκρούσεις απόψε. Πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματά μας. Για άλλη μια φορά σημαδέψαμε τα δοκάρια. Όταν παίζεις με κορυφαίες ομάδες πρέπει να τελειώνεις τις φάσεις και να σκοράρεις. Η αποψινή εορταστική νίκη είναι μικρής διάρκειας. Έχουμε έναν στόχο μπροστά μας. Απομένουν πέντε αγώνες και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αν παίζουμε όπως απόψε, θα τα καταφέρουμε».

Επόμενος αγώνας την προσεχή Παρασκευή με αντίπαλο την St George Wanderers, χωρίς να αναμένονται δυσκολίες για την ΑΕΛ. Όπως το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στον μεθεπόμενο αγώνα με την St George Lions. Ενδιαφέρει άμεσα την ΑΕΛ το αποτέλεσμα του αγώνα της επόμενης εβδομάδας στη σύγκρουση του Απόλλωνα με την St Thomas.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top