Με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό τις αντεγκλήσεις που έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα και στους φιλάθλους της ΑΕΛ.
Η θέση των παλαιμάχων της ΑΕΛ , είναι να αφήσουμε ήσυχους τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, ώστε να επικεντρωθούν στις προπονήσεις και στην δουλειά, ώστε να βγάλουν την ομάδα απο το τέλμα που έχει περιέλθει και να την οδηγήσουν εκεί που θα μας κάνουν όλους πάλι υπερήφανους.
Ψηλά το κεφάλι, εμείς πιστεύουμε στην αξία όλων των παικτών μας,, πιστεύουμε σε όλους τους προπονητές μας και είμαστε σίγουροι οτι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τους χειροκροτούμε.
Θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στους φιλάθλους μας και να τους θέσουμε το ερώτημα : το σύνθημά μας είναι στις χαρές και στις λύπες μαζί, πως μεταφράζεται αλήθεια? μήπως θα πρέπει να αλλάξουμε την στάση μας? μήπως για μία φορά να δοκιμάζαμε αντί για ειρωνικά και επικριτικά σχόλια και ύβρεις κατά την διάρκεια των αγώνων της, να την στηρίξουμε με χειροκρότημα και ιαχές? μήπως να σβήσουμε απο το μυαλό μας το ανθρώπινο δυναμικό της και να την ξαναδούμε σαν ΙΔΕΑ? γιατι η ΑΕΛ μας ειναι ΙΔΕΑ, ειναι ΑΓΑΠΗ, ΛΑΤΡΕΙΑ και λαικά η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ, ας το δείξουμε λοιπόν απο την επόμενη αναμέτρηση, όλοι μαζί , μια γροθιά, έναν στόχο, να την ξαναδούμε πάλι όμορφη.
Οι κρίσεις θα γίνουν στο τέλος, όσοι αξίζουν θα μείνουν και θα συνεχίσουν και όσοι δεν αξίζουν θα συνεχίσουν αλλού, εμείς όμως και η ΑΕΛ θα είμαστε πάλι εδώ.
Αρα αυτή την χρονική στιγμή μόνο η σύνεση και η ηρεμία θα της δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσει στην super league, αντιθέτως ο θυμός θα την οδηγήσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Κάνουμε λοιπόν ΚΑΛΕΣΜΑ σε όλους τους φιλάθλους, να συσπειρωθούν γύρω απο την ομάδα, να αφήσουν έξω τους εγωισμούς, στους δε εμπλεκόμενους με το ποδοσφαιρικό τμήμα, να αφήσουν πια τα λόγια, ας στρωθούν στην δουλειά και να κερδίσουν τον σεβασμό όλων μας με έργα και είμαστε σίγουροι ότι μόνο έτσι θα δικαιωθούν.
Ας γίνει λοιπόν το Σάββατο στις 3 στο γήπεδό μας μια νέα αρχή, μια αντεπίθεση που θα ξαναζεστάνει τους δεσμούς μας, θα είμαστε όλοι εκεί...για την ΑΕΛΑΡΑ μας ρε γαμώτο..!!!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top