Δείτε αναλυτικά τι είπε τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στην συνέντευξη Τύπου. Ζωής και θανάτου χαρακτήρισε κάθε παιχνίδι που δίνει η ΑΕΛ ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος στάθηκε στην απόδοση του Γενάδιο Ξενοδόχοφ αλλά και στον Στέφανο Καπίνο που απέτρεψε την ισοφάριση στο τετ-α-τετ με τον Αβραάμ και στη συνέχεια η ομάδα του δέχτηκε το 2-0.
Αναλυτικά ο Σάκης Τσιώλης
Το ματς με Ολυμπιακό: 
«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε μετά από αρκετά χρόνια που η Λάρισα γύρισε σε αυτό το γήπεδο. Θέλαμε να έχουμε μία καλή εικόνα και να διεκδικήσουμε. Όμως στο πρώτο λεπτό σε μία φάση από το πουθενά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Κάναμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες και είχαμε δύο τετ α τετ για να επανέλθει η ψυχολογία μας στο σκεπτικό που είχαμε για το ματς. Αντί να γίνει το 1-1 στο τετ α τετ του Αβραάμ, δεχτήκαμε το 2-0. Είχαμε προβλήματα νευρικότητας, άγχους και νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι, ήμασταν πιο ορθολογικά στημένοι μέσα στο παιχνίδι, πιέσαμε καλύτερα τον αντίπαλο, μαρκάραμε και προσπαθήσαμε για ένα γκολ. Με τον Ρέγες και τον Καπό κάναμε καλύτερη κίνηση στο παιχνίδι και ίσως με τον Ρέγες, αν κάναμε το 2-1, θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Θα πρέπει να μάθουμε μέσα από τα λάθη του παιχνιδιού και να δούμε τι περισσότερο θα μπορούσαμε να κάνουμε στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο».

Τις αποκρούσεις του Ξενοδόχοβ και το εάν φοβήθηκε για πιο μεγάλη έκταση στο σκορ: 
«Σίγουρα όταν στο 20ό δευτερόλεπτο προηγείται ο Ολυμπιακός και μετά κάνει το 2-0 είναι σαν εφιάλτης. Και ο Καπίνο όμως έκανε ανεπανάληπτες επεμβάσεις ειδικά στον Αβραάμ. Σίγουρα ο Ξενοδόχοβ είναι ένας πολύ καλός κίπερ και έχουμε επενδύσει πάνω του».

Τα αποτελέσματα της ΑΕΛ: 
«Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχθεί περίεργα γκολ. Έχουμε καλούς παίκτες και μία νίκη μπορεί να αλλάξει ψυχολογία».

Το κατά πόσον με Λεβαδειακό είναι αγώνας ζωής ή θανάτου: 
«Όσο είμαστε σε αυτήν την θέση κάθε ματς θα είναι ζωής ή θανάτου».

Τους αγώνες της ΑΕΛ 
«Εάν ψάξετε τα τελευταια ματς από συγκυρίες δεν πήραμε κάποια αποτελέσματα. Δεν έχουμε ακόμα ομοιογένεια και αυτοματισμούς. Πήραμε παίκτες σε θέσεις που είχαμε ανάγκη και έχουμε μέρες μπροστά μας για το ματς με Λεβαδειακό για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Την εικόνα της ΑΕΛ και τις χαμένες φάσεις της ομάδας του: 
«Όπως είπα και πριν ήταν σήμερα παίκτες που έπαιξαν πρώτη φορά εδώ. Είναι πίεση αλλά και είναι και η στιγμή. Είναι και ο γκολκίπερ. Ρόλο στο ότι δεν μπήκαν τα γκολ έπαιξε και ο γκολκίπερ».

Το ότι η ΑΕΛ μπορεί να άξιζε κάτι παραπάνω στα παιχνίδια της: 
«Συμφωνώ απόλυτα. Εάν δείτε όλα ματς εάν εξαιρέσουμε κάποια όπως με ΠΑΟΚ ήμασταν μέχρι το 90 - 95 στο ματς. Σε προηγούμενο ματς δεχθήκαμε γκολ από το πουθενά. Στο ποδόσφαιρο κάποια στιμή από την εμπειρία μου αυτά που δεν σου δίνει κάποια φορά θα στα δώσει σίγουρα μετά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top