Το κλειστό πρωτάθλημα του MMSL ανήκει πλέον στην ιστορία. Η ΑΕΛ κατάφερε ν' ανέβει κατηγορία, έστω και ως δευτεραθλήτρια με διαφορά ενός βαθμού από τον πρωταθλητή Απόλλωνα. Διοίκηση, προπονητές και παίκτες δικαιούνται να νιώθουν περήφανοι και ικανοποιημένοι για άλλη μια επιτυχημένη περίοδο. Ακολουθεί η ανάλυση των στοιχείων της περιόδου που έληξε.
- Από τους δεκαοκτώ αγώνες της περιόδου σε τρεις σκόραρε μία μόνο φορά, με συγκομιδή μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.
- Με τα 15 τέρματα που πέτυχε στον αγώνα με την St George Wanderers, μοιράζεται με άλλες δύο ομάδες την πέμπτη θέση του σχετικού πίνακα με τα περισσότερα τέρματα σε έναν αγώνα της πεντάχρονης ιστορίας του κλειστού πρωταθλήματος MMSL όλων των κατηγοριών. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Α ομάδα των Αλβανών που την περίοδο 2013-14 αγωνιζόμενη στην τρίτη κατηγορία νίκησε τη Middlesex με 18-0.
- Δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και τρίτη στο σύνολο των κατηγοριών με 24 τέρματα.
- Δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και έκτη στο σύνολο των κατηγοριών με 79 τέρματα.
- Τα εβδομήντα εννέα (79) τέρματα που πέτυχε την κατατάσσουν στην εικοστή έβδομη (27η) θέση του σχετικού πίνακα με τα περισσότερα τέρματα σε μία περίοδο, στο σύνολο όλων των κατηγοριών, σε πέντε περιόδους, ενώ με τα εκατό πέντε (105) της αντίστοιχης περσινής καταλαμβάνει την δέκατη (10η) θέση. Στην πρώτη θέση του πίνακα βρίσκεται η Acoriano με εκατό σαράντα (140) τέρματα που σημείωσε την περίοδο 2014-15, στην τρίτη κατηγορία.
- Πέμπτη καλύτερη διαφορά τερμάτων με 55, στο σύνολο όλων των κατηγοριών.
- Τέσσερις παίκτες πέτυχαν διψήφιο αριθμό τερμάτων.

ΣΚΟΡΕΡ
Άντριου ............17
Σιμόες ..............16
Βεργυρής .........11
Μάρλοου ..........10
Παρκ ..................6
Νικολακάκος .....5
Χάβαρης ...........4
Τεϊξέιρα .............4
Ντέβονις ............3
Ολιβέιρα ............2
Άλλεν .................1
Οι τρεις πρώτοι κατατάσσονται στην κορυφαία δεκάδα της κατηγορίας. Πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, αλλά και όλων των κατηγοριών, ο Έντι Ντουρίδας της St Thomas B με τριάντα έξι (36) τέρματα. Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Άντριου δεν αγωνίστηκε σε έξι αγώνες λόγω τραυματισμού, ενώ ο Νικολακάκος απουσίασε σε δώδεκα.

Τελική βαθμολογία
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top