Με μια μέτρια εμφάνιση τα κορίτσια της ΑΕΛ πήρανε τη νίκη απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας ομάδα του Αλμυρού η όποια παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενες αιφνιδίασαν την ΑΕΛ που ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ μέτρια καθώς έκανε συνεχόμενα λάθη και χαμένα σέρβις με αποτέλεσμα να προηγηθεί και με διάφορα τεσσάρων πόντων, οι βυσσινί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τέλος του σετ και να το κερδίσουν με 25-23. Εμφανώς ποιο βελτιωμένες οι γηπεδούχες στο 2ο σετ κατάφεραν να κρατήσουν μια διάφορα από την αρχή και να το κατακτήσουν. Η ψυχολογία πλέον ήταν με την ΑΕΛ η όποια δεν δυσκολεύτηκε να πάρει και το τρίτο σετ εύκολα και να κάνει το 3-0. Ήταν η 12η νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια και διατηρεί την ΑΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας με 33 βαθμούς. Ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΡΓΩ στο Βόλο.

Τα σετ: 25-23, 25-20, 25-9

ΑΕΛ (Ιόβτσεβ): Ανδρεάδη , Βελεσιώτη, Ιοβτσεβα , Καμπουρογιάννη , Κολοβέτσιου ,Κουμπαρά, Κοντογιάννη, Λουκανίκα , Μπουφίκου, Μπρούτσου , Παπαδημητρίου , Τεντολούρη , Χατζή, Χρυσοπούλου .

Γ.Σ Αλμυρού (Ξύδης): Πανταζή , Μητσογιάννη , Παπακωνσταντίνου , Ζαντιώτη , Τσιγάνη , Αραμπατζή Χ , Μπουκουβάλα , Καρκαλιά , Γοδινοπούλου, Κυρίτση, Αραμπατζή Σ, Τσάνη.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top