Μόνο με φιλάθλους της ΑΕΛ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο AEL FC Arena. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης άναψε κόκκινο φως για τη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα, για την αναμέτρηση του Σαββάτου 4 Μαρτίου 2017 στις 15:00 στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Δύο αποφάσεις απαγόρευσης μετακίνησης, οργανωμένης και μεμονωμένης, των φιλάθλων της ΑΕΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα έλαβε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης.
Κατόπιν εγγράφου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, που επίσης «επικαλείται λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αποφάσισε την «απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2016 – 2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966. ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 4-3-2017 και ώρα 15.00, στο γήπεδο “ AEL FC ARENA”».

Επίσης κάνοντας δεκτή την εισήγηση της Αστυνομικής διεύθυνσης Αθηνών, που επικαλείται «λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης αποφάσισε την «απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 06-03-2017 και ώρα 19:30, στο γήπεδο Νέας Σμύρνης.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top