Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου, σε πρόσφατη μετάβασή του στην Αθήνα, είχε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, συνάντηση με το μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και υπεύθυνο των Ελληνικών Εθνικών ομάδων κ. Ζήση Βρύζα. Στην εποικοδομητική συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο κ. Γρηγορίου μεταξύ των άλλων, μετέφερε στον κ. Βρύζα την επιθυμία, όχι μόνο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, αλλά και των χιλιάδων φιλάθλων του Νομού Λάρισας, να δουν αγωνιζόμενη στην πόλη της Λάρισας, την αγαπημένη όλων των Ελλήνων Εθνική ομάδα Ανδρών, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, αφού όλοι οι επίσημοι αγώνες της έχουν ήδη προγραμματισθεί. Την επιθυμία και το αίτημά του, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ, στήριξε και στην αρτιότητα των εγκαταστάσεων του γηπέδου AEL F.C. ARENA, που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για τη διεξαγωγή διεθνούς ποδοσφαιρικού αγώνα.
Ο κ. Βρύζας, που βρήκε θετική και υλοποιήσιμη την πρόταση του κ. Γρηγορίου, υποσχέθηκε να τη μεταφέρει στην πρώτη συνεδρίαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ και θα απαντήσει στο αίτημα του συνομιλητή του.

Έτσι προχθές, έφτασε στα γραφεία της ΕΠΣΛ επίσημη επιστολή του μέλους της Π.Δ.Ε. της ΕΠΟ κ. Βρύζα, στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Κύριε Πρόεδρε
Σε συνέχεια προφορικής συζήτησης που είχαμε και σε απάντηση αιτήματός σας, σχετικό με τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών, στη Λάρισα και στο γήπεδο AEL F.C. ARENA, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σαφώς και υπάρχει συναίνεση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην πρότασή σας, καθώς στόχος μας είναι η προβολή της Εθνικής μας ομάδας, και να έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθούν και να την απολαμβάνουν όλο και περισσότεροι φίλαθλοί της.
Αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία σας, όμως θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι για τους προσεχείς μήνες η Εθνική ομάδα έχει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και ήδη δρομολογημένο πρόγραμμα συνεχόμενων υποχρεώσεων, στο οποίο έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, προκειμένου η πορεία της να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.
Ως εκ τούτου ζητούμε την κατανόησή σας, παραμένοντες θετικοί στην πρότασή σας, ώστε να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή για την υλοποίησή της.

Με εκτίμηση – Για την Π.Δ.Ε.
ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top