Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αντνάν Αγκάνοβιτς, μίλησε στο AEL Radio και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην αποβολή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο, άλλα και για μέλλον του στην ομάδα, κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο, στα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια.
Αναλυτικά ο Αντνάν Αγκάνοβιτς
Για την αποβολή: 
«Ήθελα να προστατέψω τον συμπαίκτη μου και προσπάθησα να τραβήξω τον αντίπαλο για να μη γίνει συμπλοκή και τον χτυπήσει, αφού είχε ξεκινήσει να κινείται εναντίον του. Νομίζω πως έπρεπε να πάρω κίτρινη κάρτα. Δεν προσπάθησα να χτυπήσω τον αντίπαλο, απλά τον τράβηξα για να μην υπάρχει συνέχεια. Γράφτηκε στο φύλλο αγώνα πως τον έπιασα απ' τον λαιμό πως είχα πρόθεση να τον χτυπήσω... Πιστεύω πως αν οι αρμόδιοι δουν το video θα διακρίνουν ότι αυτή η φάση μπορεί να επισύρει μόνο την μικρότερη ποινή,  που είναι η μία αγωνιστική. Ξέρω καλύτερα ποια ήταν η πρόθεσή μου, γι' αυτό κι επιμένω πως έπρεπε να πάρω κίτρινη κάρτα και όχι να αποβληθώ».

Για τον αγώνα με Πανιώνιο: 
«Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε και την πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν ήμασταν καλοί. Ακόμη κι έτσι όμως, στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι με τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Ξέραμε τη δυσκολία του αγώνα, δεν τα καταφέραμε, αλλά είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται προσπαθούν για το καλύτερο. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο που μου έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσω και να ζήσω το κλίμα της ομάδας».

Για το μέλλον και τον κόσμο: 
«Έχω μεγάλα σχέδια για την ΑΕΛ. Θέλω του χρόνου να καταφέρουμε να πετύχουμε σημαντικότερα πράγματα, ώστε να παίξουμε και στην Ευρώπη κάποια στιγμή. Γι' αυτό κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο, στα τρία επόμενα παιχνίδια στο AEL FC ARENA να είναι στο γήπεδο κοντά μας. Αυτοί είναι που μας δίνουν τη δύναμη και τους θέλουμε δίπλα μας, για να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top