Το θετικό αποτέλεσμα θα αναζητήσει η ΑΕΛ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα είπε ο Θωμάς Ναζλίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5. Ο άσος των βυσσινί τόνισε ότι η ΑΕΛ θα επικεντρωθεί στις αδυναμίες του ΠΑΟΚ. Επιπλέον, υποστήριξε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στη μάχη της ανόδου και έχει φύγει το άγχος και η πίεση.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θωμάς Ναζλίδης:
Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: 
«Φυσικά και είναι ένα παιχνίδι που μπορούμε να πάρουμε κάτι. Έχει δυσκολίες. Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλούς στόχους φέτος αλλά δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι».

Για την κατάσταση της ΑΕΛ μετά τη διακοπή: 
«Εφόσον μας έφυγε ένα βάρος για την παραμονή θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο όσον αφορά την απόδοση μας. Οι αλλαγές προπονητών δεν είναι τόσο καλές για μια ομάδα. Το πρόβλημα ήταν το άγχος και η πίεση. Πλέον δεν υπάρχουν αυτά. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση. Δεν είναι κάτι τελειωμένο».

Για το πώς πήγε η σεζόν: 
«Η ομάδα είχε στόχο την παραδομένη. Βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο. Και εφόσον είμαστε σε πλεονεκτική θέση είναι πετυχημένη η χρονιά. Δεν αρκεί αυτό αλλά είναι θετική η φετινή χρονιά. Θα έχουμε πολλά θετικά. Αρκετοί παίκτες αγωνιζόταν για πρώτη φορά στη Σούπερ Λιγκ. Πήραν εμπειρίες θα είναι καλύτεροι του χρόνου. Έχουν δει τι έφταιξε, τις αδυναμίες και με πέντε έξι προσθήκες θα ξεκινήσει καλύτερα η ομάδα του χρόνου».

Για τα δύο πρόσωπα που έχει παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ: 
«Εμείς ευελπιστούμε να είναι ο μέτριος ΠΑΟΚ. Καθρέφτης είναι το γήπεδο όμως. Έχει κάνει καλές εμφανίσεις αλλά έχει δείξει αδυναμίες. Εμείς θα επικεντρώσουμε εκεί για να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Για το Κύπελλο: 
«Αυτό έχει μείνει. Ο Ολυμπιακός δε θα χάσει το πρωτάθλημα με κανέναν τρόπο. Οι αγώνες κυπέλλου δεν χωρούν προβλέψεις γιατί όλες οι ομάδες είχαν διαστήματα που ήταν καλές. Είναι σε τι περίοδο θα βρεθούν οι ομάδες. Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε κακή κατάσταση αλλά έχει τη στόφα του πρωταθλητή και της μεγάλης ομάδας. Δεν μπορείς να τον ξεγράψεις. Δεν είναι υπερβολικό που τον ήθελαν όλοι στην κλήρωση. Η αγωνιστική κατάσταση δείχνει ότι δεν είναι καλά. Μπορείς να ξεγράψεις τον Ολυμπιακό; Δε νομίζω».

Για το εάν είναι έκπληξη η θέση του Άρη: 
«Με βάση την εικόνα καθόλου. Σαν όνομα είναι έκπληξη αλλά η εικόνα του δε δείχνει κάτι τέτοιο. Δεν περίμενα καθόλου να είναι σε αυτή τη θέση αλλά ούτε τα ονόματα ούτε το ρόστερ παίζουν ρόλο. Η εικόνα της ομάδας δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχε ξεκινήσει. Έχουν μια σταθερότητα Απόλλων και Λαμία. Ο Απόλλων είναι φαβορί γιατί πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα για να μην τα καταφέρει. Έχει τεράστιο αβαντάζ αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top