Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονικής, Arena fm, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την ΑΕΛ, καθώς και για την τοποθεσία του τελικού.
Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας:
«-Το ότι σώθηκε η ΑΕΛ είναι πραγματικό κατόρθωμα. Είναι έργο και Τσιώλη αλλά και Αναστασιάδη. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε προπονητή. Μας προτάθηκαν διάφοροι όπως Κλεμέντε, Τόσακ, Καρπίν, αλλά θέλουμε φιλόδοξο, νέο με καριέρα πριν αλλά και προοπτική.

-Δεν είπα ποτέ ότι πήγα στο άρμα του Μαρινάκη. Άκουσε τη συνέντευξη και θα δεις. Όποιος βρωμιάρης τολμά να πει ότι είμαι σε άρμα υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τον αντιμετωπίσω.

-Αν ο ΠΑΟΚ είναι στον τελικό ας γίνει ο τελικός στη Λάρισα. Ας έρθει να το πάρει στη Λάρισα.

-Θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά για το ματς Βέροιας-Κέρκυρας. Δεν έμαθε ο εισαγγελέας τι στοιχηματισμός υπήρξε στο συγκεκριμένο ματς; Έκτο στον κόσμο. Γιατί ο Ηρακλής δεν έχει βγει στα κάγκελα; Γιατί δεν έχει βγει στα κάγκελα η Σούπερ Λιγκ. Έτσι θα γίνει εξυγίανση; Όλο το πρωτάθλημα αλλοιώνεται στην ουρά και δεν κουνιέται φύλλο;

-Χαίρομαι να στρέφονται εναντίον μου τα πρόσωπα που στρέφονται διαχρονικά εναντίον μου. Χαίρομαι.

-Είναι μονόδρομος ο Γραμμένος και πρέπει να πάρει τις ευθύνες του.

-Να’ χα τα λεφτά του Σαββίδη να δεις τι θα έκανα με μια ομάδα, θα σου΄λεγα. Ή τα λεφτά του Μαρινάκη ή του Βαρδινογιάννη. Οι μετά το Βαρδινογιάννη είναι ιμιτασιόν λεφτάδες. Με ξένα κόλλυβα.

-Στο ΣΚΑΙ λένε συνέχεια για μένα ότι κατηγορούμαι, για τις κασέτες, ενώ ο Παναγόπουλος αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού κατηγορείται για κακούργημα, υπεξαίρεση στην ΕΡΤ. Αυτός έμαθε το ποδόσφαιρο από την ΕΡΤ. Ο Σπανός επίσης δεν κατηγορείται για κακούργημα για τη λαθρεμπορία; Ο Μελισσανίδης, ο Μαρινάκης;

-Κάτι για τους Ηρακλάρες. Ο Θεοδωρίδης πάλευε μόνος του και ήρθε ο Μυτιληναίος και πούλησε Κωνσταντίνου, Ταβλαρίδη, Κυριαζή και πήρε 3 δις! Οι της ερασιτεχνικής τότε δεν είχαν βάλει ούτε ένα ευρώ. Ο Ηρακλής με την εικόνα που έχει και αn παιχτούν στα ίσια θα σωθεί.

-Εμένα δεν μπορεί να που πει κανένας τίποτα. Ξεκίνησα από μια παλιά σκάφη και μια ξυλόσομπα στην Πετρούπολη με κατσαρόλα επάνω. Δεν τους βλέπω  καν. Δεν είμαι γιος εφοπλιστή ούτε δημοσιογράφος pay roll. Αυτούς που ασχολούνται μαζί μου και μιλάνε για εμένα έτσι όπου τους βρίσκω θα τους ξεπατώνω…»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top