Λάβαμε μία επιστολή από έναν αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr την δημοσιεύουμε, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…

Διαβάστε τι μας έστειλε 
«Το ημερολόγιο έδειχνε 17 Απριλίου 2013 όταν ο Μίλτον Γουγουλιάς δημοσιοποίησε στο aelole.gr την ίδρυση της ΑΕΛ Καναδά, μόλις ένα χρόνο μετά την έναρξη της διοργάνωσης MMSL. Ολοκληρώνοντας την πρώτη του δήλωση ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η ΑΕΛ Καναδά υπόσχεται να κάνει την ΑΕΛ και τους οπαδούς της υπερήφανους σε όλον τον κόσμο. Από τότε δεν έχουν συμπληρωθεί ούτε τέσσερα χρόνια και η υπόσχεση του ιδρυτή της ομάδας έχει τηρηθεί στον μέγιστο βαθμό.
Οι επιτυχίες και τα ρεκόρ της ΑΕΛ της ξενιτιάς είναι συνεχείς, με πιο πρόσφατη αυτή της 10ης Μαρτίου και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.
Όντως, αδελφέ Μίλτον, νιώθω περηφάνια γι' αυτή την ομάδα και τα επιτεύγματά της.
Ευχαριστώ για τη χαρά που μου δώσατε και παρακαλώ να μεταβιβαστούν σε όλους τα συγχαρητήριά μου.

ΥΓ. Γνωρίζοντας τον διακαή πόθο του προπονητή της ΑΕΛ να έρθει η ΑΕΛ Καναδά στην Ελλάδα προκειμένου να αγωνιστεί με τους παλαιμάχους, αλλά και την ανδρική επαγγελματική ομάδα, καθώς επίσης και την ανάγκη υποστήριξης σε στολές, όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα και επιθυμεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.»
Δημήτρης Κ. Κούρος
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top