Την αποστολή της Εθνικής ομάδας για την αναμέτρηση των προκριματικών του Μουντιάλ απέναντι στο Βέλγιο ανακοίνωσε ο Μίκαελ Σκίμπε. Τρία νέα πρόσωπα περιλαμβάνουν οι κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με το Βέλγιο, το επόμενο Σάββατο στο «King Baudouin».
Λίγο μετά την ελληνοποίησή του ο Κάρλος Ζέκα κλήθηκε από τον Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό να βοηθήσει την Ελλάδα στο ματς με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες. Για τον Ζέκα, από την ΕΠΟ τόνιζαν πως επί του παρόντος, δεν έχουν διεκπεραιωθεί όλες οι υποχρεωτικές γραφειοκρατικές διαδικασίες για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνα της Εθνικής Ανδρών (έκδοση διαβατηρίου). Κατά συνέπεια, η συμμετοχή του τελεί υπό την αυστηρή προϋπόθεση της έγκαιρης ολοκλήρωσης των συγκεκριμένων διαδικασιών. Εκτός από τον μέσο του Παναθηναϊκού στην αποστολή κλήθηκαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού, Μανθούτος και Ανδρούτσος. Από εκεί και πέρα, την θέση του τραυματία Ορέστη Καρνέζη πήρε ο Δημήτρης Κυριακίδης, ενώ απουσιάζει ο Παναγιώτης Κονέ. Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 11:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν:
Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top