Η Super League με επιστολή που έστειλε στον Αθλητικό Εισαγγελέα ζήτησε έρευνα για καταγγελίες που έγιναν και «ρίχνουν σκιές στα πρωταθλήματα της SUPER LEAGUE». Οι καταγγελίες αυτές έμειναν αδιευκρίνιστες αλλά αναφέρεται 1) στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, 2) στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, για παράνομο στοιχηματισμό από Έλληνες παίκτες, και για στημένα παιχνίδια.
Αναλυτικά αναφέρει η επιστολή της Super League:
«Η Super League απέστειλε επιστολή προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κ. Σιμιτζόγλου, με την οποία παρακαλείται να προχωρήσει στην άμεση διερεύνηση καταγγελιών, οι οποίες ρίχνουν σκιές στα Πρωταθλήματα της Super League και θεωρείται άκρως επιβεβλημένη η παρέμβασή του.

Στην επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Επειδή οι καταγγελίες είναι εξαιρετικά σοβαρές και δημιουργούν έντονες ανησυχίες στους φιλάθλους, σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη, αφενός λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα και αφετέρου εκ του γεγονότος ότι ρίχνουν σκιές στα πρωταθλήματα της SUPER LEAGUE, σας παρακαλούμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, όπως προχωρήσετε στην άμεση διερεύνησή τους. Επιτρέψτε μας, τέλος, να προσθέσουμε ότι θεωρούμε άκρως επιβεβλημένη την παρέμβασή σας ενόψει και του γεγονότος ότι καθώς πλησιάζουμε στη λήξη των πρωταθλημάτων, δεν είναι δυνατόν να τίθενται αναπάντητα ερωτηματικά και να παραμένουν σκιές για την αξιοπιστία τους».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top