Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, μίλησε στο AEL RADIO, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει το Σάββατο (18/03, 17:15) στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.
Αναλυτικά ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς
Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: 
«Το Σάββατο έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη, αρκεί να παίξουμε δυνατά όπως κάνουμε στην έδρα μας. Είναι ένας τελικός και νομίζω πως αν κερδίσουμε μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερα από τους τρεις βαθμούς».

Αν η ΑΕΛ μπορεί να μείνει στις καλές εμφανίσεις μόνο: 
«Στo παιχνίδι με τον ΠΑΣ μας έλειψε και η τύχη. Παίξαμε καλά, αλλά μας έλειψε το γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Θα προτιμούσα να μην είχα σκοράρει και να κερδίζαμε εκείνο το παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα: 
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν με νοιάζει που σκόραρα, απλά ήθελα η ομάδα να κερδίσει. Θέλουμε να δουλέψουμε με ηρεμία μέχρι το τέλος. Σίγουρα είναι κάτι θετικό για μένα που σκόραρα. Είμαι πάντως πιο χαρούμενος όταν κάνω καλά παιχνίδια αμυντικά».

Για τα πολλά προβλήματα απουσιών που έχει η ΑΕΛ: 
«Δεν το βλέπω έτσι. Όλα γίνονται για καλό. Πάντα υπάρχει κάποιος από πίσω για να πάρει την ευκαιρία και όποιος πάρει τη φανέλα βασικού πρέπει να αποδείξει πως το αξίζει. Δεν ξέρω σε τι μέρα θα βρεθεί ο καθένας, αλλά οφείλει να δώσει τα πάντα στα ενενήντα λεπτά που θα βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο».

Πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παιχνίδι η ΑΕΛ: 
«Εμείς πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό με τη σκέψη πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Αυτό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη φάση του γκολ: 
«Η μπάλα είχε βρει πάνω μου τότε και θέλω αυτή τη φορά να φύγω από το γήπεδο χαρούμενος. Όλα θα φανούν όμως το Σάββατο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top