Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017, στο BMO centre πέφτει η αυλαία του κλειστού πρωταθλήματος MMSL, με την ΑΕΛ Καναδά ν' αγωνίζεται στις 18:30 κόντρα στον πρωταθλητή Απόλλωνα. Ο αγώνας δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για καμία από τις δύο ομάδες αφού έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδό τους.
Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τον αποψινό αγώνα. Κάτω από τα δοκάρια ο Ιγκλς, εναλασσόμενοι στην άμυνα ο «Υπουργός Άμυνας» Πατσέκο, ο Μούσα, ο Χάβαρης και ο Παρκ, στη μεσαία γραμμή οι Βεργυρής, Μάρλοου, Σιμόες, και Ολιβέιρα και στην επίθεση ο Άντριου με ανάσες από τον Ολιβέιρα.
Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Νικολακάκου και Ντέβονις, ενώ απόντες θα είναι οι Ζιρτιλίδης, Τεϊξέιρα και Μιχαλόπουλος.

Ο απολογισμός της τρέχουσας περιόδου θα αναλυθεί την επόμενη εβδομάδα.
«Είναι όντως ο τελευταίος αγώνας μιας επιτυχημένης περιόδου. Μπορεί να μην έχει καμία σημασία για την κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά έχει σημασία τόσο για τους παίκτες μας όσο και για εμένα. Θέλουμε να τερματίσουμε αυτή την περίοδο με νίκη και - το πιο σημαντικό - να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας τόσο στον Καναδά όσο και στην Ελλάδα. Ανεξάρτητα αν βρισκόμαστε στην πρώτη ή τελευταία θέση, δεν θα πάψουμε ποτέ ν' αγωνιζόμαστε για τη νίκη.
Θα κάνω μια δήλωση για το επερχόμενο ανοιχτό πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα. Αυτό που μπορώ να σας πω τώρα είναι ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το δυναμολόγιό μας για το ανοιχτό πρωτάθλημα του 2017.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Η διοργανώτρια δεν έχει ανακοινώσει ακόμα αν θα γίνουν αγώνες κυπέλλου της κλειστής περιόδου. Έχει προγραμματιστεί σύσκεψη Γενικών Διευθυντών για την 25η Μαρτίου με την ημερήσια διάταξη να περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ανοιχτού πρωταθλήματος.

Πέραν όλων όσων προαναφέρθηκαν, υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις για την ΑΕΛ της ξενιτιάς. Για πρώτη φορά, η ΑΕΛ συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα να παίξει στο γήπεδο του Ελληνικού Κέντρου κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της γιορτής «ΩΠΑ» (OPA Festival) που θα λάβει χώρα το τριήμερο 23, 24 και 25 Ιουνίου 2017 (Παρασκευή-Κυριακή). Η γιορτή αυτή, όπως και η αντίστοιχη που λαμβάνει χώρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στη Λεωφόρο Ντάνφορθ του Τορόντο, είναι από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εκδηλώσεις του Οντάριο, με Ελληνική μουσική, φαγητό, ποτό και άλλες εκδηλώσεις, με επισκέπτες από όλο το Οντάριο και τις βόρειες πολιτείες των Η.Π.Α.

Λόγω των αξιοσημείωτων επιτυχιών της ΑΕΛ με την κατάρριψη ρεκόρ και της κυριαρχίας της στις περιόδους του ανοιχτού πρωταθλήματος, η ΑΕΛ έχει προσκληθεί από την λαϊκή απαίτηση και την Ελληνική Κοινότητα του Λονδίνου ν' αγωνιστεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου, στα εγκαίνια της γιορτής «ΩΠΑ». Η διοίκηση αποδέχτηκε την πρόσκληση με ευχαρίστηση και η ΑΕΛ θα αγωνιστεί σε αγώνα της κανονικής περιόδου με την Exeter FC. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 18:30 θα αγωνιστεί η Β ομάδα, ενώ στις 20:30 η Α. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο και να δονείται από τις φωνές των υποστηρικτών της ΑΕΛ. Μια ημέρα γεμάτη ΑΕΛ!

Η διοίκηση της ΑΕΛ θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για ζωντανή ροή (live streaming) του συγκεκριμένου αγώνα στην Ελλάδα ώστε να μπορέσουν όλοι οι Έλληνες οπαδοί να απολαύσουν τον αγώνα της πολυαγαπημένης τους ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top