Η ομάδα των Τρικάλων, εκτός από τον νέο προπονητή ανακοίνωσε και νέο αρχηγό στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο λόγος για τον Θωμά Κυπαρίσση. Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποχώρησε κατόπιν επιθυμίας του και τη θέση του στην τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Περικλής Αμανατίδης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα
"Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην ομάδα, αφού στο προηγούμενο πέρασμά του είχε οδηγήσει τους παίκτες του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ. Ο Αμανατίδης έχει εργαστεί στο παρελθόν σε ΑΣ Αμπελοκήπων, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Βέροια, Κοζάνη, Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα, Μακεδονικό Νεάπολης, Νίκη Βόλου, Λαμία, Τρίκαλα και Αιγινιακό. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα.

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπεύθυνος του τμήματος θα είναι ο Θωμάς Κυπαρίσσης, γενικός διευθυντής ο Διονύσης Παππάς και γενικός αρχηγός ο Ζήσης Κατσαντώνης. Ενώ συνεργάτης του προπονητή Περικλή Αμανατίδη θα είναι ο  Σήφης Μωυσίδης."
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top