Σε μια προσπάθεια γνωριμίας των πρωταγωνιστών που ιδρώνουν τη βυσσινί φανέλα και μοχθούν για να έρθουν αυτές οι επιτυχίες θα καταβληθεί προσπάθεια να παρουσιαστούν οι παίκτες της ΑΕΛ Καναδά, με τη φωτογραφία τους και τις συνεντεύξεις τους.
Στιβ Βεργυρής (Μέσος)
Ο προπονητής σου δήλωσε ότι είσαι ο πλέον σκληρά εργαζόμενος παίκτης της ομάδας. Πώς προετοιμάζεσαι για μια γεμάτη, δύσκολη αλλά επιτυχημένη περίοδο;
Επιτρέψτε μου ν' αρχίσω συγχαίροντας τους προπονητές μας Μίλτον Γουγουλιά και Ντέιβ Άνταμς για την αμέριστη υποστήριξη και το πάθος τους γι' αυτή την ομάδα. Έχουν κάνει πάρα πολλά ώστε να βρεθεί η ομάδα στη θέση αυτή. Εκτιμώ την πίστη τους στο πρόσωπό μου και χαίρομαι που μπόρεσα να συνεισφέρω σ' αυτή την επάξια άνοδο.
Σε απάντηση του ερωτήματός σας, προσπαθώ να τα δίνω όλα σε κάθε αγώνα. Υπάρχουν αρκετές ταλαντούχες ομάδες στην κατηγορία μας, και όταν το επίπεδο ανταγωνιστικότητας είναι υψηλό, το κίνητρό μου για νίκη γίνεται εξίσου έντονο. Πεποίθησή μου είναι πως όταν ανταγωνίζεσαι με κάποιον με παρόμοιες δεξιότητες, δεν θα είναι η ικανότητα που θα καθορίσει την έκβαση. Αντίθετα, θα είναι ο αθλητής που εργάζεται σκληρότερα, που δεν εγκαταλείπει, και που δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Με άλλα λόγια, ο αθλητής που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο να νικήσει. Πασχίζω να γίνω αυτός ο παίκτης, ώστε να είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Η ομάδα μας διαθέτει τόσο πολύ ταλέντο και χαρακτήρα, που όλοι αλληλοτρεφόμαστε από ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Γι' αυτό έχουμε αυτές τις επιτυχίες.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υποστηρικτές μας στην Ελλάδα, aelole.gr, sportlarissa.gr, rockngoal.gr, τον κύριο Δημήτριο Κούρο και ειδικά την ΠΑΕ ΑΕΛ για την συνεχή υποστήριξή τους. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με επιτυχία και στην επερχόμενη περίοδο του ανοιχτού πρωταθλήματος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top