Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του MMSL η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε την PCL, χωρίς να έχει ιδιαίτερες δυσκολίες από τους Πορτογάλους στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο. ως συνήθως, είχε τρία δοκάρια. Ο Ρόσι χρειάστηκε να πραγματοποιήσει κάποιες σπουδαίες αποκρούσεις και η ΑΕΛ πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 2-0, με τέρματα του Άντριου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε άλλα δύο δοκάρια! «Είχαμε πέντε δοκάρια απόψε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα οπουδήποτε στον κόσμο να έχει περισσότερα δοκάρια από την ΑΕΛ», ανέφερε ο προπονητής Μίλτον Γουγουλιάς.

Δεκατρία λεπτά απέμεινα για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και η ΑΕΛ έδειχνε να έχει εφησυχάσει με το αποτέλεσμα και να παρακολουθεί τη μπάλα αντί να τρέχει και να κλείνει χώρους, με αποτέλεσμα να το πληρώσει. Δύο λεπτά πριν τη λήξη οι Πορτογάλοι ισοφάρισαν σε 2-2. Το χρονόμετρο έδειχνε 31 δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα και η ΑΕΛ κέρδισε φάουλ στο ύψος της περιοχής. Ο Μάρλοου πάσαρε στον Άντριου, αυτός προσποιήθηκε ότι θα σουτάρει και βρήκε τον Σιμόες αμαρκάριστο στην αριστερή γωνία του τέρματος των Πορτογάλων. Το χρονόμετρο κυλούσε βασανιστικά! 20, 19, 18 και ο Σιμόες σκοράρει για το 3-2, ενώ ο πάγκος της ΑΕΛ παίρνει φωτιά και οι παίκτες πανηγυρίζουν την δεύτερη ηρωική νίκη της περιόδου σε με βραδιά θρίλερ.

Με τη νίκη αυτή η ΑΕΛ διατήρησε την διαφορά των τεσσάρων βαθμών και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο, μόλις δύο αγώνες πριν πέσει η αυλαία του κλειστού πρωταθλήματος.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ σχολίασε:
«Το έχω πει πολλές φορές και θα το επαναλάβω. Οι καλές ομάδες βρίσκουν τρόπους να νικήσουν και εμείς νικήσαμε. Δεν με ανησυχούν τα πέντε δοκάρια που είχαμε. Αυτό δείχνει ότι δημιουργούμε ευκαιρίες. Φυσικά όλοι θέλουν κάθε ευκαιρία να καταλήγει στα δίχτυα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι για τον επόμενο αγώνα με τους Αλβανούς».

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top