Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ Καναδά για τον αποψινό αγώνα (20:00 τοπική ώρα) με αντίπαλο τους Αλβανούς. Λίγο νωρίτερα (18:30), ο πρωτοπόρος Απόλλωνας και η Τρίτη της βαθμολογίας St Thomas δεν αναμένεται ν' αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στους German Canadians και St George Wanderers, αντίστοιχα. Οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν τη νίκη με την οποία εξασφαλίζουν την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία, ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτεια κυνηγώντας αποκλειστικά τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Απόλλωνα.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ΑΕΛ είχε επικρατήσει του αντιπάλου της με 2-3, σ' έναν αγώνα που οι Αλβανοί αρνήθηκαν να επιδείξουν τα δελτία των παικτών τους και στη συνέχεια η διοργανώτρια τους αφαίρεσε δώδεκα βαθμούς για αντικανονική συμμετοχή παικτών. Μπορεί οι Αλβανοί να είναι αδιάφοροι όσον αφορά την τελική κατάταξή τους στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν θα παραδοθούν αμαχητί και θα θελήσουν να «εκδικηθούν» την ΑΕΛ τόσο για την ήττα όσο και για την ένσταση που υπέβαλε για αντικανονική συμμετοχή παικτών.

Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο Μίλτον Γουγουλιάς, η ΑΕΛ μπορεί και έχει τον τρόπο να μάχεται για κάθε αγώνα, κάτι που αναμένεται να πράξει και στον αποψινό αγώνα. Η αμυντική σταθερότητα σε συνδυασμό με την επιθετική δεινότητα (δεύτερη και στους δύο τομείς της κατηγορίας) είναι τα εχέγγυα για την ολοκλήρωση του στόχου της ανόδου για το κλειστό πρωτάθλημα του MMSL, λαμβάνοντας υπόψη ότι η διοργανώτρια δεν έχει αποφασίσει αν θα διεξαχθεί ο θεσμός του κυπέλλου.

Για τον αποψινό ο αγώνα ο Μίλτον Γουγουλιάς θα έχει στη διάθεσή του:
τον Ρόσι κάτω από τα δοκάρια, Πατσέκο, Μούσα, Παρκ και Χάβαρη στην άμυνα, Σιμόες, Μάρλοου και Βεργυρή στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Άντριου και Ντέβονις.
Απόντες θα είναι οι Μιχαλόπουλος, Τεϊξέιρα, Νικολακάκος, Ζιρτιλίδης, Ολιβέιρα και Ιγκλς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής της ΑΕΛ αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για τον επερχόμενο αγώνα.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top