Σημαντική νίκη που την φέρνει κοντά στην παραμονή της στην Super League πανηγύρισε η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 35’ ο Φάρκας. Εκτέλεση φάουλ για την ΑΕΛ με Ναζλίδη κόντραρε στα σώματα και πήγε στον Αβραάμ που έδωσε στο Φάρκας και εκείνος με υποδειγματικό πλασέ, με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη για να κάνει για την ΑΕΛ το 1-0 στο 35 λεπτό. Οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει το ματς στο 70' αλλά το σουτ του Ντέλετιτς βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρία στο 74' σε φάουλ από τα αριστερά ο Ξενοδόχοφ δεν έδιωξε σωστά με τον Παπαδόπουλο να πιάνει το γυριστό και τον Κόντορ να απομακρύνει πάνω στην γραμμή σε κόρνερ. Στο 80 λεπτό ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, προς τον Μάρκος Πάουλο που ερχόταν από πίσω, το σουτ έφυγε άουτ.
ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ναβάρο (88' Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ (81' Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Τσακοπίνο (66' Ρέντζας), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρότσα (58' Γιαννιώτης), Μπράβο, Πάουλο, Λόπες (75' Μουνιός), Ρόσα (68' Μαρκόφσκι), Παπαδόπουλος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top