Ο παλαίμαχος γκολκίπερ των «βυσσινί», Γιώργος Πλίτσης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την παραίτηση του προπονητή, Σάκη Τσιώλη, από την ΑΕΛ, τον Ηρακλή και για το δίλημμα του Σκίμπε στη θέση «1». Τόνισε ότι ήταν λάθος από τη μεριά του Σάκη Τσιώλη να παραιτηθεί λίγο πριν από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Πλίτσης:
Την παραίτηση του Σάκη Τσιώλη:
«Δεν περίμενα αυτή τη στιγμή να κάνει κάτι τέτοιο. Περίμενα να σεβαστεί την ομάδα και να κάνει ότι θέλει στο τέλος της περιόδου. Ήταν λάθος να φύγει αυτή τη στιγμή από την ΑΕΛ. Περιμένω να ακούσω το λόγο. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Σε τέτοιος περιπτώσεις περιμένεις μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Το εάν θα επέλεγε τον Γλύκο ή τον Καπίνο: 
«Προτεραιότητα έχει ο Γλύκος παρά τα λάθη που έχει κάνει τελευταία. Είναι λογικό όμως αυτό. Ο Καπίνο είχε αρκετά παιχνίδια να παίξει. Έχει κάνει μια καταπληκτική εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Γλύκος όμως έχει προτεραιότητα».

Τον Ηρακλή: 
«Είναι γκαντέμικη ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή. Τα παιδιά είναι άτυχα. Θέλουν αγίασμα πολύ εκεί. Δεν είναι δυνατόν να τρως γκολ στο 92’ από τον Ατρόμητο. Είναι πολύ καλή ομάδα αλλά άτυχη».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top