Χθες, στην ενημέρωση από την ΠΑΕ των θεσμικών οργάνων του νομού και του συνόλου των φιλάθλων, με γραπτή και επομένως απολύτως συνειδητοποιημένη δήλωσή του, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης έθεσε την προσωπικότητα και των θεσμικό του ρόλο στη διάθεση ολόκληρης της οικογένειας της ΑΕΛ (οπαδοί, Ερασιτεχνική, ΠΑΕ), ώστε να λυθούν οι οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις με απ' ευθείας διάλογο, για να μπορέσει η ΑΕΛ να μεγαλουργήσει πάλι ενωμένη.
Αυτήν την παρέμβαση του δημάρχου, φρόντισε αμέσως κι επίσης συνειδητοποιμένα, ελπίζουμε μόνος, να τορπιλίσει με ανεπίτρεπτο τρόπο, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Αντώνης Τσαγκάλης, δυστυχώς γιατρός, άρα φιλάνθρωπος, με γραπτή ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Λυπούμεθα ειλικρινά για τον τρόπο με τον οποίο ο κ.Τσαγκάλης επέλεξε να σχολιάσει την δημόσια και απωλύτως ενωτική παρέμβαση του δημάρχου.

Ακόμη δεν καταλαβαίνουμε πως έκανε το μεγάλο λάθος να τολμήσει να συσχετίσει την αγάπη όλων μας για την ΑΕΛ και τις παιδικές ψυχές όλου του κόσμου, όπως επιτάσσει η ξεχωριστή αισθητική του συλλόγου, την οποία η νέα ηγεσία της ΠΑΕ αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο, με ακραία υποτιμητικές για την ιστορία της ΑΕΛ και όσα σημαίνουν τα παιδιά όλων των ανθρώπων, ταπεινότατες πολιτικές επιλογές και επισημάνσεις, οι οποίες επειδή προέρχονται από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, δηλαδή ενός αναπόσπαστου κομματιού και της ΠΑΕ, μας εκθέτουν όλους.

Από σήμερα για τον κ.Τσαγκάλη και για το μέλλον του στην οικογένεια της ΑΕΛ, υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο ένας της παραίτησης με μια μεγάλη συγνώμη και ο άλλος της αποπομπής του από το υγιές κομμάτι της Ερασιτεχνικής και εκλογής άλλου προσώπου, το οποίο δεν θα εκθέτει την ΑΕΛ και δεν θα τη διχάζει, όπως έχει γίνει από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην ιδιαίτερα τιμητική αυτή θέση.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ έχει εκπλαγεί δυσάρεστα απ' αυτή την προσωπική του τοποθέτηση, εκτός από κάποιους που χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας με ταπεινό τρόπο, είτε για να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο και παρουσία στην κοινωνία, είτε για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.

Αυτή είναι η τελευταία ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ δημόσια τοποθέτησή μας κι απ' αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να μπούμε ξανά στη διαδικασία οποιασδήποτε δημόσιας αντιπαράθεσης, είτε με την Ερασιτεχνική, είτε με μέλος του σωματείου, είτε με δημοσιογράφους, είτε με οποιονδήποτε άλλον και θα απέχουμε από σήμερα κάθε απαντήσεως ή ανακοινώσεως. Το μόνο το οποίο θα κάνουμε αν συκοφαντηθούμε ή προσβληθούμε, είναι ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ, να προσφύγουμε στα θεσμοθετημένα από την πολιτεία όργανα (δικαιοσύνη, ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, πειθαρχικά όργανα), όπως ήδη έχουμε κάνει για συγκεκριμένο δημοσιογράφο και επιχείρηση.

Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΛ, πειθαρχώντας απόλυτα - γιατί άλλωστε μας εκφράζουν απολύτως - στα όσα ανέφερε ο πρώτος πολίτης της Λάρισας, είμαστε έτοιμοι οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, να παραστούμε στην πρόσκληση του κ.Καλογιάννη και να λύσουμε καλοπροαίρετα την οποιαδήποτε διαφορά μας με τον οποιονδήποτε, με έναν και μοναδικό στόχο. Στο τέλος του πρωταθλήματος να έχουμε μια ανεξάρτητη, χωρίς χρέη, με σπουδαίο κορμό και με προπονητή τον κ.Σάκη Τσιώλη, ποδοσφαιρική ομάδα, της οποίας ο πρώτος και καλύτερος παίκτης θα είναι ο ενωμένος ανυπέρβλητος κόσμος της.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top