Τελικά η διοργανώτρια αποφάσισε! Άλλαξε την διαδικασία του θεσμού του κυπέλλου. Μέχρι την περασμένη περίοδο οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας αποτελούσαν έναν όμιλο, όπως και οι αντίστοιχες της τρίτης και τέταρτης κατηγορίας, ενώ αυτές της πέμπτης αγωνίζονταν μεταξύ τους. Η τωρινή διαδικασία ανεξαρτητοποιεί την κάθε κατηγορία, προσθέτοντας έναν ξεχωριστό όμιλο για τις οκτώ ομάδες που υποβιβάστηκαν από τις τέσσερις κατηγορίες, οπότε θα αναδεικνύονται έξι κυπελλούχοι (5 κατηγορίες συν οι υποβιβασθέντες).
Οι αγώνες αρχίζουν σήμερα και η ΑΕΛ Καναδά καλείται να αποκλείσει την Curinga B (19:30). Στη διάθεση του Μίλτον Γουγουλιά θα βρίσκονται: Ρόσι κάτω από τα δοκάρια, Πατσέκο, Παρκ, Χάβαρης και Μούσα στην άμυνα, Βεργυρής, Σιμόες και Μάρλοου στη μεσαία γραμμή, Άντριου και Ντέβονις στην επίθεση.
«Θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Ο στόχος μας είναι η εκ νέου κατάκτηση του κυπέλλου MMSL σε κλειστό γήπεδο. Όμως αυτό μπορούμε να το πετύχουμε βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα υπάρξει δυνατός ανταγωνισμός, αλλά όσο παραμένουμε στο σχέδιο του παιχνιδιού μας δεν με φοβίζει το αποτέλεσμα οποιουδήποτε αγώνα», δήλωσε ο προπονητής Μίλτον Γουγουλιάς.

Μπορεί τώρα να αρχίζουν οι αγώνες κυπέλλου σε κλειστό γήπεδο, αλλά σε λιγότερο από δύο μήνες θα γίνει η έναρξη του ανοιχτού πρωταθλήματος. Η μέχρι τώρα ανοδική πορεία της ΑΕΛ προβάλλει ως πολύ μεγάλο κίνητρο για πολλούς παίκτες της πρώτης κατηγορίας που επιθυμούν να ενταχθούν στη «βυσσινί οικογένεια». Αυτή η εξέλιξη ικανοποιεί ιδιαίτερα τον Μίλτον Γουγουλιά, ο οποίος από χθες έχει ήδη ξεκινήσει δοκιμές παικτών ώστε να επιλέξει αυτούς που ταιριάζουν στο στιλ παιχνιδιού της ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top