Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ, Γιάννης Βαλαώρας, μίλησε για την ΑΕΛ, την εθνική ομάδα, το πρωτάθλημα και την ανάδειξη των νέων. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ μίλησε στο Metropolis 95.5 τονίζοντας ότι όλες οι ομάδες οφείλουν να κοιτάξουν τις ομάδες under 20 και να προωθήσουν τα ταλέντα που υπάρχουν εκεί.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Βαλαώρας:
Για την ΑΕΛ: 
«Πήρε βαθιά ανάσα η ΑΕΛ. Ο Σάκης Τσιώλης ξέρει να διαχειρίζεται το υλικό που έχει. Όταν ανέβηκε η ΑΕΛ στην Α Εθνική έμειναν οι παλιοί παίκτες, δεν έφερε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα μπορούσε να βρει παίκτες που μπορούν να πλαισιώσουν το δικό μας το ποδόσφαιρο και να πλαισιωθούν και με παιδιά από την under 20. Πρέπει να έχουν υπομονή οι ομάδες. Βλέπεις έναν μικρό και σου ανοίγει την παλάμη τι λεφτά να βγάλω».

Για την κοιλιά της Εθνικής και την προσπάθεια του Σκίμπε: 
«Θέλω η Εθνική να παίζει πρωτοποριακό ποδόσφαιρο, να δείξει ότι υπάρχει και στην Ελλάδα ποδόσφαιρο, γιατί είναι λίγοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που παίζουν στις ομάδες ενώ υπάρχει αρκετό μέλλον και καλοί ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος ότι θα καλέσει τους καλύτερους».

Για την επιλογή του Ολυμπιακού να προωθήσει τους μικρούς: 
«Αυτό είναι ευχάριστο. Δεν φτάνει μόνο ο Ολυμπιακός όμως, πρέπει και οι άλλες ομάδες να κοιτάξουν τις under 20 γιατί υπάρχουν ταλέντα και αρκετοί μπορούν να προωθηθούν στην μεγάλη ομάδα. Ένα έμπειρο μάτι μπορεί να δει ένα καλό πιτσιρίκο. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Άρης έχουν μάτια. Ο Γκαρσία είναι ένας καλός κόουτς. Ο Βούζας έκανε πολύ καλή δουλειά. Αυτά τα παιδάκια εάν το δουλέψουν μπορούν να γίνουν ο νέος Μαύρος, Βαλαώρας, Καραπιάλης. Ωστόσο, πρέπει να τα προσέξουν».

Για το πρωτάθλημα: 
«Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κατηφόρα. Ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος είναι οι ομάδες που μου αρέσουν και οι ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο».

Για την εκδήλωση στα Γρεβενά:
«Έπαιξα για να βγάλω την ομάδα του Πυρσού Γρεβενών για να μπορέσει να ανέβει στη Δ Εθνική. Ήμουν 41 χρονών τότε.  Ο Γκαρσία είναι ένας σοβαρός προπονητής ο οποίος κάνει καλή δουλειά και εάν ο ΠΑΟΚ έχει τέτοια στελέχη θα πάει μπροστά. Το λυπηρό είναι ότι αυτός ο Άρης δεν επιτρέπεται να μην είναι στην Α Εθνική».

Τέλος, σχολίασε: 
«Παρακολουθώ τους μικρούς γιατί είναι το μέλλον».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top