Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Κώστας Θεοδωρόπουλος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μιλώντας στην κάμερα της Nova.
Αναλυτικά ο Κώστας Θεοδωρόπουλος
«Σίγουρα νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί, θεωρώ ότι με τόσες ευκαιρίες θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη που θέλαμε τόσο πολύ. Αλλά δυστυχώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, νομίζω κράτησε το σκορ σ' αυτό το επίπεδο και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Εμείς συνεχίζουμε ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, χρειάζεται προσπάθεια και θα δουλέψουμε γι' αυτό στην πορεία.»

Το αποτέλεσμα λέει ισοπαλία, ένας πόντος στο βαθμολογικό πίνακα, πόσο ποιο δύσκολο κάνει το έργο για την συνέχεια, με δεδομένο ότι αυτός ο πόντος ήταν εντός έδρας, όχι εκτός.
«Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός, πάμε να πάρουμε τους τρεις πόντους, αν δεν καταφέρουμε νομίζω και ο πόντος είναι σημαντικός, στο τέλος θα μετρήσουμε τι έχουμε, αλλά νομίζω όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, ένας βαθμός είναι ένας βαθμός, μπορεί να σε βοηθήσει στην συνέχεια.»

Ο συμπαίκτης σου ο Γιοβάνοβιτς είπε ότι αν κρατήσετε αυτής την απόδοση που είχατε με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι. Συμφωνείς με αυτήν την άποψη;
«Σίγουρα νομίζω ότι η ομάδα σήμερα έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, πολλές ευκαιρίες δεν κινδυνέψαμε, σχεδόν καθόλου, νομίζω αν συνεχίσουμε σ' αυτό το επίπεδο θα καταφέρουμε να επιτύχουμε το στόχο μας.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top