Άνετη επικράτηση για την Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ μέσα στην Χαλκίδα με τις Αβαντίδες. Η αντίπαλη ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας παρουσίασε μία αξιόλογη εικόνα και πάλεψε καθόλη την διάρκειας της αναμέτρησης προσπαθώντας να διεκδικήσει ότι καλύτερο. Με αυτήν τη νίκη η ΑΕΛ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία πέντε αγωνιστικές πριν την λήξη της. Η ΑΕΛ ανώτερη και χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές σημείωσε τέσσερα τέρματα, έχασε αρκετές ευκαιρίες ενώ είχε και δύο δοκάρια.
Νωρίς νωρίς είχαμε τις πρώτες μεγάλες ευκαιρίες με τις Χριστοφορίδη, Λόγου, Σπυροπούλου και Σρετένοβιτς να μην μπορούν να σημαδέψουν σωστά. Τελικά στο 14' η Ζντράβκοβιτς, ίσως και με την βοήθεια της Σπυροπούλου, έκανε το 0-1 με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής. Αυτό το γκολ αντί να λύσει τα πόδια των παικτριών της ΑΕΛ της έκανε να χαλαρώσουν ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα οι Αβαντίδες να πιέσουν και να φτάσουν κοντά στην ισοφάριση σε μία φάση όπου η Βλασιάδου έκανε μία εντυπωσιακή απόκρουση και κράτησε το προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ βγήκε πιο σοβαρή και αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι. Η Σρετένοβιτς ήταν αυτή που έκανε το 0-2 μετά από εντυπωσιακή ενέργεια της Χριστοφορίδη από τα δεξιά και η Λόγου έκανε το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε η Χριστίνα Κόλλια όταν σε πέναλτι που κέρδισε η Χριστοφορίδη, η Κόλλια που ανέλαβε να το εκτελέσει αστόχησε όμως στην επαναφορά της μπάλας έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Μιρτάϊ, Τσούκα, Σωτηριάδη, Μπούμπα, Κόλλια, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς, Σπυροπούλου
Αλλαγές: Ακριβούλη, Μπελμέζα, Σκοτεινιώτη
Στον πάγκο βρέθηκαν: Νάση, Πουρλιώτη, Σακελλάρη, Ζαχείλα

Πριν τον αγώνα της Γυναικείας ομάδας στο γήπεδο των Φύλλων Χαλκίδας αγωνίστηκαν και οι μικρές από την Ακαδημία της ΑΕΛ με μία Ακαδημία από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφες στιγμές.

Στην συνέχεια του πρωταθλήματος υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ενώ την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ κάνει το ρεπό της με αποτέλεσμα η επόμενη επίσημη υποχρέωση να έρχεται στις αρχές Απριλίου. Όλο αυτό το διάστημα η ΑΕΛ θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες για να παραμείνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενώ παράλληλα θα δοθεί και η δυνατότητα στις τραυματίες να αποθεραπευτούν πλήρως, εκτός φυσικά της μεγάλης άτυχης, της αρχηγού Δήμητρας Ρήγα η οποία τελικά θα πρέπει να κάνει επέμβαση που θα την αναγκάσει να μείνει εκτός για τουλάχιστον 3 μήνες.

Εκμεταλλευόμενη την διακοπή η Γυναικεία ομάδα αυτήν την Κυριακή θα πραγματοποιήσει τον χορό της, στην αίθουσα του Μύλου.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω βραβεύσεις:
- Ο πρώην προπονητής της ομάδας, Αχιλλέας Μαστοροδήμος, για την προσφορά του στην ομάδα
- Η Μαρία Χριστοφορίδη, ως 1η σκόρερ στην Β' Εθνική για το 2015-16
- Οι Ζωή Νάση και Παναγιώτα Ακριβούλη για την συμμετοχή του στην πρόκριση της Εθνικής Κορασίδων στην Elite Round
- Ενώ τέλος σε μία ειδική βράβευση, θα τιμηθεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Η διοίκηση της ΑΕΛ περιμένει τον κόσμο να διασκεδάσει μαζί της την Κυριακή το βράδυ σε ένα πρόγραμμα έκπληξη με την επιθετικό της ομάδας Μαρία Σπυροπούλου, να αφήνει την μπάλα και να πιάνει το μικρόφωνο, υποσχόμενη μια υπέροχη βραδιά.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top