Ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Η ΑΕΛ νίκησε τον πρωταθλητή Απόλλωνα με 1-0, κλείνοντας την αγωνιστική περίοδο για το κλειστό πρωτάθλημα MMSL. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και θα μπορούσε να είναι άνετα 5-0.
Η ΑΕΛ πίεζε τους αντιπάλους σε κάθε μπαλιά και τους έκλεισε στην περιοχή τους, έχοντας την κυριαρχία στη μεσαία γραμμή και υποδειγματική άμυνα, ενώ οι επιθετικοί με τους μέσους προκαλούσαν απόλυτη σύγχυση στους αμυντικούς του Απόλλωνα.
Η ΑΕΛ σκόραρε στο 15ο λεπτό με τον Νικολακάκο σε κενή εστία και στη συνέχεια διατήρησε την κυριαρχία του αγώνα.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο επίτροπος της λίγκας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και παρέδωσε στον Απόλλωνα το έπαθλο του πρωταθλητή, μπροστά στους παίκτες της ΑΕΛ, οι οποίοι ήταν έξω φρενών με την ασεβή ενέργεια της λίγκας. Ο προπονητής της ΑΕΛ αμέσως πλησίασε τον επίτροπο και μπροστά σε παίκτες και φιλάθλους ζήτησε εξηγήσεις από τον επίτροπο γι' αυτή την ανάρμοστη ενέργεια, λέγοντάς τους κάποιες πολύ βαριές λέξεις.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες της ΑΕΛ για την πανάξια νίκη και την επικράτηση επί της ομάδας της πρώτης κατηγορίας του Απόλλωνα! Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά δεν εκπλήσσομαι με τις ενέργειες του Απόλλωνα. Πετύχαμε το τέρμα και ο Απόλλωνας αμέσως έφερε περισσότερους παίκτες της πρώτης κατηγορίας και τους έριξε στο παιχνίδι ενώ αυτό ήταν σε εξέλιξη!!! Συγνώμη για την έκφραση, αλλά βαρέθηκα και κουράστηκα με τα καμώματα της λίγκας να φιλάει τα οπίσθια του Απόλλωνα!
Απόψε η ΑΕΛ έστειλε ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα! Είναι οι νέοι πρωταθλητές και ήρωες. Η ΑΕΛ έχει την υποστήριξη και βρίσκεται στις καρδιές της Ελληνικής Κοινότητας! Είμαστε εδώ και δεν πάμε πουθενά αλλού πέραν της κορυφής. Το μήνυμά μου προς την δεύτερη κατηγορία της επομένης περιόδου είναι «ετοιμαστείτε, έχουμε άλλο ένα μήνυμα να στείλουμε».
Δεν θέλω να σχολιάσω την ανάρμοστη ενέργεια του επιτρόπου μετά τον αγώνα. Είναι αυτός που είναι και δεν έχει τον σεβασμό κανενός. Υπάρχει λόγος γι' αυτό. Υπάρχει λόγος που αναφέρεται σε μια κατσαρίδα.

Απόψε, θέλω να αφιερώσω χρόνο δοξάζοντας κάθε παίκτη της ΑΕΛ. Τα παιδιά πίστεψαν και πάλεψαν πεινασμένα και διψασμένα για τη νίκη σε κάθε αγώνα.
Έχουμε φοβερούς ηγέτες, όπως ο Τζον Μιχαλόπουλος.
Η άμυνά μας είναι ξεκάθαρα η καλύτερη της λίγκας. Πατσέκο, Χάβαρης, Παρκ και Μούσα είναι σούπερ σταρ!
Η μεσαία μας γραμμή με τους Σιμόες, Μάρλοου, Βεργυρή, Ολιβέιρα και Ζιρτιλίδη με την ταχύτητα και δύναμή τους είναι «θηρία» και πολεμιστές!
Οι επιθετικοί μας Άντριου «ο κανονιέρης», Ντέβονις και Νικολακάκος είναι ποιοτικοί αστέρες υψηλού διαμετρήματος!!
Ο βασικός μας τερματοφύλακας Ρόσι και ο Ιγκλς που τον αντικατέστησε απόψε ήταν σαν αδιαπέραστο «τείχος».
Αγάπη και σεβασμός για κάθε έναν ξεχωριστά!
ΑΕΛ για μια ζωή!!!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς.

Η λίγκα ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι αγώνες κυπέλλου. Ο αντίπαλος της ΑΕΛ θα γίνει γνωστός σήμερα.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top