Το κλειστό στάδιο του BMO ήταν κατάμεστο. Όλοι συγκεντρώθηκαν γύρω από το γήπεδο #1 για να παρακολουθήσουν τη σύγκρουση των γιγάντων μεταξύ ΑΕΛ και Αλβανών. Αλλά αυτό το βράδυ υπήρχε μόνο ένας γίγαντας. Ένας γίγαντας-φονιάς: Η ΑΕΛ άνοιξε τον χορό των τερμάτων νωρίς και συνέχισε ακατάπαυστα. Οι Αλβανοί δεν δημιούργησαν προϋποθέσεις για ευκαιρία. Στο ημίχρονο ο φωτεινός πίνακας έγραφε 4-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν «Η Παράσταση της ΑΕΛ». Πλήρης κυριαρχία σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Ήταν σαν να έπαιζαν άντρες εναντίον παιδιών. Η ΑΕΛ συνέχισε την παράδοση σημαδεύοντας τα δοκάρια. Στο τελευταίο σφύριγμα του αγώνα ο πίνακας έγραφε 8-0, με τους Αλβανούς να αποχωρούν από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι από ντροπή, έχοντας γνωρίσει την βαρύτερη ήττα της περιόδου. Οι οπαδοί άρχισαν να φωνάζουν «ΑΕΛ! ΑΕΛ!ΑΕΛ!». Το ταξίδι ολοκληρώθηκε. Η ΑΕΛ ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία του κλειστού πρωταθλήματος MMSL.

Σκόραραν: Βεργυρής (2), Μάρλοου (2), Σιμόες, Άντριου, Ντέβονις και Ολιβέιρα. Ανέπαφη εστία για τον Ρόσι.

Μετά τη γιορτή για τα επινίκια, ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς μίλησε για όλα:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά με τα βυσσινί. Άξιζαν αυτή τη νίκη. Άξιζαν τον άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Πριν αναφερθώ στον αποψινό αγώνα, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που δεν σχολίασα οτιδήποτε τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Η συγκέντρωση είναι σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία και τη νίκη.

Σχετικά με το αποψινό παιχνίδι, μπορώ να πω ευθέως ότι η ΑΕΛ έπαιξε το τέλειο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας. Στόχος μας ήταν να πιέζουμε τους Αλβανούς σε κάθε δική τους κατοχή. Το πετύχαμε αναγκάζοντάς τους να κάνουν πολλά λάθη, τα οποία εκμεταλλευτήκαμε και τα μετατρέψαμε σε τέρματα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι φόρεσαν τη βυσσινί φανέλα αυτή την περίοδο. Ήταν η δική τους πίστη στην ΑΕΛ που έφερε αυτή την επιτυχία. Ήταν το δικό τους αίμα, ο δικός τους ιδρώτας και ο δικός τους αγώνας που ανέβασαν την ΑΕΛ στην ανώτερη κλίμακα των κορυφαίων ομάδων του MMSL. Σ' αυτούς τους παίκτες θέλω να πω ότι, είμαι περήφανος να λέω ότι ανήκετε στην οικογένεια της ΑΕΛ.

Η αποψινή νίκη και η άνοδος αφιερώνεται στους φίλους μας στον Καναδά και τη Λάρισα. Στους χορηγούς μας, τους υποστηρικτές μας aelole.gr και Κύριο Νίκο Ασπρούδη (sportlarissa.gr), στην ΑΕΛ στην Ελλάδα. Και πάνω απ' όλα, αυτή η επιτυχημένη περίοδος αφιερώνεται στον αδελφό μας στη Λάρισα, Κύριο Δημήτριο Κούρο.

Μπορώ να υποσχεθώ σε όλους το εξής: πολύ περισσότερες νίκες, πολλά περισσότερα πρωταθλήματα, πολλά περισσότερα κύπελλα. Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα...
Άλλη μια φορά: 1, 2, 3 ΑΕΛ!!!!!!!»

Η ΑΕΛ ολοκληρώνει την κλειστή περίοδο την επόμενη Παρασκευή με αντίπαλο τον πρωταθλητή Απόλλωνα.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top