Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, μίλησε για την παραίτηση του και το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στο Metropolis 95.5. Ο πρώην τεχνικός των «βυσσινί» υποστήριξε ότι του έγινε πρόταση ανανέωσης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά επειδή δεν ήθελε να συνεχίσει αποφάσισε να φύγει όταν η ομάδα βγήκε από την εύθραυστη βαθμολογική κατάσταση.Η μεγάλη πίεση που υπήρχε στην ομάδα οδήγησε τον Σάκη Τσιώλη στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΛ σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης:
Για την παραίτηση του: 
«Μου έγινε μια πρόταση ανανέωσης για τη νέα περίοδο και επειδή με την ομάδα συνδέομαι συναισθηματικά θεώρησαν πιο έντιμο να αποχωρήσω και να γίνουν τα σχέδια και ο προγραμματισμός με το νέο τεχνικό.  Ήταν μια φορτισμένη χρονιά με μεγάλη πίεση και κάποια στιγμή πρέπει να είσαι και καλά ψυχολογικά εσύ».

Για την πηγή της πίεσης: 
«Από τη βαθμολογία, από τα δύσκολα πράγματα, ότι φέτος έγιναν πολλά πράγματα με πολλούς παίκτες, αλλά καταφέραμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα και πήγαν όλα αυτά και έφυγα με ήσυχη τη συνείδηση μου. Ήθελα να φύγω ένα μήνα πιο πριν αλλά λόγω της εύθραυστης βαθμολογικής μας θέσης δεν το έκανα αυτό. Το έκανα όταν τα πράγματα ήταν καλύτερα για εμάς».

Για τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια: 
«Δεν είχα κανένα πρόβλημα».

Πρόσθεσε:  
«Όλα είχαν να κάνουν με τη νέα περίοδο. Επειδή δεν ήθελα να συνεχίσω νομίζω ότι ήταν πιο έντιμο να τελειώσουμε εδώ. Δεν έβλεπα τον εαυτό μου έτοιμο να συνεχίσω και τη νέα περίοδο».

Για την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ: 
«Η ΑΕΛ είναι απαλλαγμένη από το βάρος που είχε, την πίεση και το άγχος και ενδεχομένως να έχει καλύτερη απόδοση από εδώ και πέρα. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο που είναι πιεστικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά μπορεί να δει το παιχνίδι πιο χαλαρά η ΑΕΛ».

Για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος: 
«Μου αρέσε γιατί θα υπάρχει περισσότερη ανταγωνιστικότητα και οι ομάδες θα πρέπει να είναι πιο έτοιμες».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top