Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο έκανε γνωστό η «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας παραπέμπεται την προσεχή Παρασκευή στο ακροατήριο του Α' Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση Μπέου-Δαλούκα.
Όπως μετέδωσε η εκπομπή "ΔΙΚΗ", ο Αλέξης Κούγιας παραπέμπεται για να δικαστεί ως υπαίτιος για χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και συνομιλιών, εν γνώσει του ότι τα CD περιείχαν παρανόμως καταγραφείσες συνομιλίες''. Βάσει των όσων ακούστηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, στο βούλευμα αναφέρεται ότι ο κ.Κούγιας παρενέβη τηλεφωνικά τόσο σε ραδιοφωνική όσο και σε τηλεοπτική εκπομπή και γνωστοποίησε το περιεχόμενο αυτών των συνομιλιών που είχαν αποτυπωθεί αθέμιτα. Σύμφωνα με την εισαγγελέα Μαρία Δημητριάδου, που υπογράφει το βούλευμα, ο κ.Κούγιας ισχυρίστηκε γεγονότα που μπορούσαν να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη του τότε προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέου. Όπως αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο ο κ.Κούγιας χαρακτήρισε τον κ.Μπέο ''αρχιλαμόγιο'', ''παραγκάρχη'', και ''μέλος παρέας κακοποιών''.
Όπως τόνισαν στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» μετά το παραπεμπτικό κακουργηματικό βούλευμα και σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο 2725/99, όπως αυτός τροποποιήθηκε με την διάταξη Φλωρίδη, ο Αλέξης Κούγιας δεν μπορεί να μετέχει στα διοικητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
sport-fm.gr
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top