Ο επιθετικός της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης, μίλησε μεταξύ άλλων στο AEL RADIO για τη νίκη  των «βυσσινί» επί του Παναιτωλικού, τον πρόγραμμα των άλλων ομάδων, αλλά και για την αψιμαχία Ξενοδόχοβ-Φατιόν.
Αναλυτικά ο Θωμάς Ναζλίδης
Για τη νίκη με τον Παναιτωλικό: 
«Είμαστε καλύτερα. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας και πιστεύω πως θα πετύχουμε το στόχο μας. Ξέραμε πως ήταν ένα κομβικό παιχνίδι και πλέον κοιτάμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Πάντα μία νίκη αλλάζει την ψυχολογία. Μία νίκη είναι βάλσαμο. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα και δεν ηρεμούμε. Στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε τι γίνεται στις τελευταίες αγωνιστικές. Κάποιες ομάδες είναι αδιάφορες, μπορεί να δούμε διάφορα. Η ομάδα πρέπει να σωθεί μαθηματικά πρώτα. Δεν πρέπει να χαλαρώσει κανένας. Δύο-τρία παιχνίδια πριν το τέλος πιστεύω θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για εμάς. Τώρα το ποιος θα πέσει δεν με αφορά, το θέμα είναι να το πετύχουμε εμείς».

Για το πρόγραμμα των υπόλοιπων ομάδων: 
«Είναι περίπλοκα τα πράγματα. Ας μην ξεχνάμε πως ξεκίνησε τη χρονιά ο Αστέρας και που βρίσκεται. Τώρα με τον Παναιτωλικό λοιπόν θα παίξει ένα ματς ζωής ή θανάτου.
Στο χέρι μας είναι να μπορέσουμε να περάσουμε και τον Παναιτωλικό, αλλά εμείς πρέπει απλά να σωθούμε και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για το πάθος που βγάζει η ΑΕΛ: 
«Σε αυτά τα παιχνίδια μου αρέσει η θέληση που δείχνει η ομάδα και το πάθος για να πετύχει το σκοπό της. Σε τέτοια κομβικά παιχνίδια η ΑΕΛ έδειξε πως πρέπει πάρει το ματς. Σε αυτά τα ματς γινόμαστε μια γροθιά και τα παίρνουμε με το… 'έτσι θέλω'. Όσο μάλιστα καταφέρουμε να ξεμπερδέψουμε και με την υπόθεση παραμονή, θα βγάλουμε και θέαμα. Δυστυχώς τώρα όμως τώρα δεν μπορούμε προσφέρουμε καλό θέαμα με την πίεση για την ανάγκη απόκτησης των βαθμών».

Για την ένταση στο παιχνίδι και την αψιμαχία Ξενοδόχοβ-Φατιόν: 
«Η εικόνα δεν ήταν σωστή, αλλά δείχνει τη «τρέλα» που βγάζουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Το θέμα θεωρείται λήξαν, τα παιδιά μίλησαν και τα βρήκαν και δεν κρατάει κανένας κακία για τον άλλον».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top