Το γκολ του Μπεν στο 33' έδωσε τη νίκη στο Πανιώνιο, επί της ΑΕΛ με 1-0 στη Νέα Σμύρνη, για την 24η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Πανιωνίου είχε πολλές ευκαιρίες, ενώ η ΑΕΛ έκανε ελάχιστες φάσεις και δεν έδειξε ικανή να πάρει αποτέλεσμα σ' ακόμα ένα εκτός έδρας αγώνα. Παρότι η πρώτη κλασική ευκαιρία άνηκε στην ΑΕΛ. Ήταν η φάση του 9ου λεπτού, όταν ο Καπός υποδέχθηκε άψογη κάθετη μπαλιά του Ικάουνιεκς και βρέθηκε απέναντι στον Γιαννιώτη, όμως ο γκολκίπερ του Πανιωνίου έσωσε με το πόδι, ενώ στο 19' ένα μακρινό, δυνατό σουτ του Ναζλίδη άουτ, από αυτό το σημείο και έπειτα, ο Πανιώνιος ανέβασε και πάλι τους ρυθμούς. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τον Πανιώνιο. Η μοναδική τελική της ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στις καθυστερήσεις για να ισοφαρίσει και συγκεκριμένα στο 94' με τον Ντέλετιτς μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου, να κάνει ένα σουτ απελπιστικά άουτ. Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αγκάνοβιτς στο 96', επειδή έπιασε τον Ρισβάνη από το λαιμό.

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, (88' Σαββίδης) Μασούρας (84' Μαχμούτοβιτς), Μασούντ, Μπεν, Γεσίλ (70' Λάμπρου)

ΑΕΛ (Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Οβούσου, Μασαλέσα (69' Αναστασόπουλος), Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς, Ικαουνιεκς (57' Βαρέλα), Κάπος (61' Τσάκο)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top