Ως «άθλο» χαρακτήρισε την φετινή προσπάθεια των παικτών ο γυμναστής της ΑΕΠ Ηρακλής, Σάκης Παντελίδης, μιλώντας στον Arena FM 89,4 ο οποίος αναφέρθηκε στα εξωαγωνιστικά προβλήματα των «κυανόλευκων».
Αναλυτικά:
«Είναι ανεπίτρεπτο να μην μας πληρώνουν ούτε καν τα έξοδα μετακίνησης. Εγώ έρχομαι από την Κατερίνη. Σχεδόν βάζαμε από τη τσέπη μας. Ο στόχος επετεύχθη, δηλαδή να σωθεί η ομάδα. Από τη στιγμή που η ομάδα σώθηκε πρέπει να κοιτάξουμε την κατάστασή μας. Αν δεν αλλάξει κάτι, δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουμε στην προπόνηση.
Οι παίκτες είναι περίπου στην ίδια κατάσταση. Είναι κρίμα να έχει γίνει τέτοια τεράστια προσπάθεια από όλους και να είναι σε τέτοια κατάσταση οι παίκτες και το τιμ. Οι πιο μεγάλοι φρόντιζαν να δανείζουν στους μικρότερους. Είναι μια οικογένεια ο Ηρακλής και οι μεγάλοι έβλεπαν τους μικρούς σαν μικρά αδέρφια.
Το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας μέσα στα αποδυτήρια ανήκει στον κόουτς. Μας έλεγε ότι ο σκοπός είναι να σωθεί ο Ηρακλής. Νομίζω ότι ο κόουτς είναι ο πιο απλήρωτος από όλους.
Η φετινή σωτηρία του Ηρακλή είναι πραγματικός άθλος».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top