Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΛ με 2-0, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superleague. Τα τέρματα που χάρισαν τη νίκη στο ΠΑΟΚ, πέτυχαν οι Κάνιας (37΄) και Κίτσιου (87΄).  Από την άλλη μεριά, η ΑΕΛ είχε παθητικό ρόλο και προσπαθούσε να βγάλει αντεπιθέσεις. Η ΑΕΛ ανέβηκε κάπως, στο δεύτερο μέρος κέρδισε κάποια μέτρα και στη φάση του 75ου λεπτού, όταν το διαγώνιο βολέ του Ντέλετιτς έφυγε λίγο άουτ, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 37΄, όταν ο Ενρίκε σέντραρε από τα δεξιά, οι αμυντικοί της ΑΕΛ έδιωξαν προσωρινά και στην επαναφορά ο Κάνιας με εξαιρετικό μακρινό σουτ νίκησε τον Ξενοδόχοβ και έγραψε το 1-0. Μετά από πάσα του Κάτσε, στον οποίο είχε πασάρει ο Κουλούρης, ο Κίτσιου βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή και πλάσαρε στα δίχτυα για το τελικό 2-0 στο 87ο λεπτό.

ΠΑΟΚ (Ιβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (62’ Κίτσιου), Μυστακίδης (80’ Κάτσε), Αθανασιάδης (56’ Κουλούρης).

ΑΕΛ (Βουτυρίτσας): Ξενοδόχοφ, Ναβάρο (77’ Καπός), Γιοβάνοβιτς (40’ Κόντορ),Ρέντζας, Φατιόν, Μασαλέζα, Αβραάμ (62’ Ικάουνιεκς), Ντέλετιτς, Βαρέλα, Ναζλίδης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top