Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 την ΑΕΛ, με γκολ των Λετο και Μπεργκ, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 30ης, τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση στα πρώτα 20 λεπτά. Στην συνέχεια η ΑΕΛ ισορρόπησε το ματς μετά το 25' και άρχισε και αυτή με την σειρά της να απειλεί. Μάλιστα κατάφερε να χάσει τέσσερις καλές ευκαιρίες, αρχικά σουτ Ναζλίδη που απέκρουσε ο Βλαχοδήμος, μετά σουτ Φατιόν, σουτ Αγκάνοβιτς και κεφαλιά Γκόλια, όλα έφυγαν άουτ σε διάστημα λίγων λεπτών. Σε μια αντεπίθεση για τον Παναθηναϊκό, ο Μπεργκ βρήκε το Λέτο που με σουτ μέσα από την περιοχή, με αριστερό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Θεοδωρόπουλο κι άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» στο 39 λεπτό. Στο δεύτερο μέρος, μετά από… μπιλιάρδο, ο Μπεργκ έκανε το 2-0. Συγκεκριμένα όταν ο Ναβάρο στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε πάνω στον Μπεργκ και από την κόντρα έγινε το τελικό 2-0!
Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Μέστο, Κουρμπέλης (71' Στάικος), Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες (63' Μολίνς), Χατζηγιοβάνης (78' Πίσπας), Λέτο, Μπεργκ

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (57' Μασούρας), Γκόλιας, Αγκάνοβιτς, Κόντορ, Φάρκας, Ναβάρο (85' Κουτσιανικούλης), Φατιόν, Ντέλετιτς (79' Καπός)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top