Σε συνέχεια της συγχαρητήριας ανακοίνωσης μας προς τους ποδοσφαιριστές και μέλη του προπονητικού team της ΑΕΛ, επανερχόμαστε, καθώς δεχθήκαμε αναφορές και σχόλια για την μη τοποθέτηση μας για όλο το εμπόλεμο σκηνικό που επικρατεί στο περιβάλλον της ομάδας μας, θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο σύλλογος μας θα πάρει ουσιαστική θέση για τα δρώμενα στην ομάδα μας.
Να είναι σίγουροι όλοι αυτοί που βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και να θέλουν να ρίξουν κι άλλο λάδι στην φωτιά εμπλέκοντας οποιονδήποτε θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τις δόλιες προθέσεις τους, ότι οι παλαίμαχοι ούτε κρύβονται αλλά και ούτε ακολουθούν το άρμα κανενός. Είναι δεμένοι στο άρμα της ομάδας που μάτωσαν την φανέλα της και θλίβονται που κάποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της.
Συμβουλεύουμε λοιπόν όλους αυτούς, από τον πρώτο παράγοντα, δημοσιογράφο και μερίδα οπαδών να κατεβάστε τους τόνους, οι προσωπικές σας αντιθέσεις δεν μας ενδιαφέρουν και καλό θα είναι να τις λύσετε χωρίς να εμπλέκεται το περιβάλλον της ομάδας μας.
Αυτή η ομάδα έκανε "μάγκα" όποιον ασχολήθηκε μαζί της και θα συνεχίσει να κάνει "μάγκα" όποιον ασχοληθεί με υγιή συναισθήματα για το μεγαλείο της.
Είναι δεδομένη η κατακραυγή οποιασδήποτε ενέργειας που αμαυρώνει την ηθική αλλά και την σωματική υπόσταση οποιουδήποτε ανθρώπου. Πάντα τα μέλη αυτής της ομάδας ήταν παραδείγματα πρός μίμηση και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί, θέλουμε οι νεαροί εκκολαπτόμενοι φίλαθλοι μας να είναι γεμάτοι υπερηφάνεια και όχι φόβο και μίσος.
Οι παλαίμαχοι απευθύνονται και βεβαιώνουν σε όλο το σώμα των υγιών φιλάθλων μας, ότι θα είναι απέναντι σε όποιον δείξει διαθέσεις αμαύρωσης της ιστορίας της. Ήδη στο παρελθόν ταχθήκαμε επανειλημμένα απέναντι σε λανθασμένες κινήσεις και να είστε σίγουροι οτι είμαστε εδώ να δημιουργήσουμε ένα νέο τσουνάμι που θα πνίξει όλους αυτούς που θα θελήσουν να πλήξουν το πιο ζωντανό κύτταρο της πόλης μας , που είναι η ΑΕΛ...
Βετεράνοι ΑΕΛ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top