Μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League, ο επιθετικός της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το κρίσιμο παιχνίδι που έρχεται απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Αναλυτικά ο Θωμάς Ναζλίδης:
«Πιστεύω σήμερα ότι η ήττα οφείλεται καθαρά στις λεπτομέρειες. Στην ποιότητα κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ. Γιατί σαν ομάδες δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρχαν διαστήματα που είχαμε κλείσει τον ΠΑΟΚ στα καρέ του, αλλά η κλάση κάποιων παικτών έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι.

Φάνηκε ότι σας επηρέασε η διακοπή δεν είχατε ρυθμό είναι έτσι:
«Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά στο ρυθμό. Εγώ κρίνω ότι στις λεπτομέρειες χάσαμε αυτό το παιχνίδι, αλλά έχουμε ένα παιχνίδι άμεσα την Τετάρτη, που για εμάς είναι όλη η χρονιά. Κερδίζουμε τελειώσαμε. Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι στην άκρη και συνεχίζουμε.»

Αν νικούσατε σήμερα θα έφευγε όλη η πίεση από πάνω σας έτσι δεν είναι:
«Δεν το συζητάμε, αν καταφέρναμε σήμερα να πάρουμε μια νίκη θα ήταν τεράστια επιτυχία, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.»

Τώρα προσανατολίζεστε σε αυτό που η νίκη είναι μονόδρομος:
«Είναι ένα παιχνίδι που λέμε στην ουσία κερδίσαμε και τελειώσαμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.»

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία επηρέασε καθόλου. Από αύριο νέος προπονητής:
«Στην ουσία η αλλαγή θα γίνει από αύριο. Οι μέρες που ήμασταν με τον κ. Βουτυρίτσα ήταν πολύ λίγες. Από αύριο θα είναι μαζί μας ο νέος προπονητής. Ευελπιστούμε να είναι για καλό.»

Όλη αυτήν η ανακατωσούρα σας επηρέασε:
«Δεν θεωρώ πως είχε μεγάλο αντίκτυπο στο αγωνιστικό. Δεν είναι καλό να υπάρχουν αλλαγές προπονητών, αλλά δεν θεωρώ ότι μας βρήκε άσχημα
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top