Βαριά ήττα γνώρισε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην Τριανδρία από την ομάδα του ΠΑΟΚ με σκορ 6-0. Καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξε ο πολύ σοβαρός τραυματισμός της Ζντράβκοβιτς μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην συγκεκριμένη φάση και ενώ η ΑΕΛ είχε μπει στον αγώνα πολύ καλά, η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα η οποία κύλησε στο έδαφος και η Ζντράβκοβιτς που παραμόνευε έβαλε το πόδι για να την σπρώξει στα δίχτυα, όμως η αντίπαλη τερματοφύλακας στην προσπάθειά της να διορθώσει το λάθος της, έπεσε πάνω στο πόδι της παίκτριας της ΑΕΛ με αποτέλεσμα να την τραυματίσει άθελα της πάρα πολύ σοβαρά. Η αθλήτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και διαπιστώθηκε το συντριπτικό κάταγμα στο πόδι της. Αυτό ήταν που στιγμάτισε και την αναμέτρηση και άφησε την εξέλιξη του αγώνα σε δεύτερη μοίρα.
Οι βυσσινί διαμαρτύρονται έντονα για την συγκεκριμένη φάση στην οποία ο διαιτητής της αναμέτρησης....... απλώς δεν είδε τίποτα και θεώρησε ότι τα πόδια σπάνε από μόνα τους. Το αποτέλεσμα της μη εφαρμογής του κανονισμού, έδωσε το έναυσμα στις έμπειρες παίκτριες του αντιπάλου που αντιλήφθηκαν την αδιαφορία του διαιτητή, για νέα σκληρά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα το σοκ του τραυματισμού στις παίκτριες της ΑΕΛ να ακολουθηθεί από φόβο για την ακεραιότητα τους. Για ακόμα μία φορά γίναμε θεατές στο ίδιο έργο με τους διαιτητές να δείχνουν απαξίωση για τους αγώνες του Γυναικείου ποδοσφαίρου και να μην εφαρμόζουν τους κανονισμούς, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των αθλητριών. Η ΑΕΛ δεν διαμαρτύρεται σε καμία περίπτωση για την διαιτησία του αγώνα, ως υπεύθυνη για την ήττα της. Η ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν συνολικά καλύτερη στον αγώνα, πιο έτοιμη, πιο αποφασιστική και άξιζε την νίκη, με την οποία στην ουσία κατακτά και το φετινό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Επιπροσθέτως η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την ομάδα του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία της αλλά και την βοήθεια που προσέφεραν τα μέλη της στον τραυματισμό της Ζντράβκοβιτς και ειδικά τις αθλήτριες Παντελιάδου και Ντιμιτρίγιεβιτς οι οποίες και μετέβησαν στο Νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στην συναθλήτρια τους.

Η ΑΕΛ διαμαρτύρεται για την αδιαφορία και την απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζουν οι διαιτητές τους αγώνες του Γυναικείου πρωταθλήματος. Για πολλοστή φορά στο φετινό πρωτάθλημα οι διοικούντες της ΑΕΛ είδαν μία παίκτρια τους να τραυματίζεται πολύ σοβαρά από σκληρά μαρκαρίσματα επειδή οι διαιτητές αρνήθηκαν να εφαρμόσουν τους κανονισμούς. Όλοι αυτοί οι κύριοι θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι εάν δεν τους αρέσει που διαιτητεύουν αγώνες Γυναικείου πρωταθλήματος μπορούνε άνετα να ζητάνε την εξαίρεση τους από αυτούς τους αγώνες, σεβόμενοι τον κόπο και τις προσπάθειες των παραγόντων και των αθλητριών. Κυρίως όμως να σεβαστούν και να καταλάβουν ότι πρόκειται για ερασιτεχνικό αθλητισμό όπου ένας τραυματισμός αθλητή μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην προσωπική τους ζωή και στον βιοπορισμό τους.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Νάση Ζωή, Κούκου Παναγιώτα, Γαγάρα Άννα, Γκατζογιάννη Γλυκερία, Σωτηριάδη Παναγιώτα, Κόλλια Χριστίνα, Πουρλιώτη Μαρίνα, Ζντράβκοβιτς Ίβανα, Σρετένοβιτς Γιόβαννα, Σακελλάρη Σοφία, Σπυροπούλου Μαρία
Αλλαγές: Λόγου, Χριστοφορίδη, Τσούκα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Μπούμπα, Ακριβούλη, Μπελμέζα

Η Ζντράβκοβιτς χειρουργήθηκε με επιτυχία χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου μεταφέρθηκε με την επιστροφή της από την Θεσσαλονίκη. Η αθλήτρια και η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστούνε θερμά τους Ορθοπεδικούς-Χειρούργους κ.κ. Ψαρέα Γεώργιο και Σακκά Αθανάσιο που πραγματοποίησαν την επέμβαση. Διοίκηση και τεχνικό τιμ εύχονται ταχεία ανάρρωση στην αθλήτρια και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ υποδέχεται στο στάδιο Αλκαζάρ τις Αμαζόνες Δράμας, στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, θέλοντας να αφήσει πίσω τον συγκεκριμένο αγώνα και να προσπαθήσει να τον ξεχάσει γρήγορα - όσο και αν αυτό δεν γίνετε εξ' αιτίας του πολύ σοβαρού τραυματισμού - με τον τεχνικό των βυσσινί Νίκο Γκαλίτσιο να συνεχίζει τις δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top