Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αντρέ Πάους, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά ο Αντρέ Πάους: 
«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να χάνω, αλλά είναι γεγονός πως σήμερα αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Ο Παναθηναϊκός έδειξε από νωρίς πως θέλει το ματς. Εμείς καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν παίξαμε υπό πίεση καθώς θέλαμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή, κάτι που καταφέραμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι’ αυτή την προσπάθεια. Όσο για σήμερα, δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί, δεν είχαμε την απαραίτητη… πείνα για να κερδίσουμε. Δεν το προσπαθήσαμε τόσο, η νοοτροπία νικητή ήταν σε χαμηλότερο επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε χαρούμενοι που μείναμε στην κατηγορία. Από εδώ και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την επόμενη σεζόν».

Για τον Γιάννη Μασούρα: 
«Είναι πολύ σημαντικό για τέτοιους παίκτες να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Μου αρέσει να εξελίσσονται οι νεαροί παίκτες. Πρέπει να το δούμε αυτό προσεκτικά. Αν μπορεί αυτός και οι υπόλοιποι νεαροί να γίνουν καλοί παίκτες. Δεν είχε χρόνο συμμετοχής στις προπονήσεις μαζί μου και θα πρέπει να προσαρμοστεί. Εδώ οι χώροι γίνονται πιο μικροί σε σχέση με αγώνες μικρών ομάδων, επειδή παίζεις με καλύτερους παίκτες. Πρέπει να κάνει πολλά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο».

Για την επόμενη σεζόν: 
«Πρέπει να δημιουργήσουμε μία καλή ατμόσφαιρα εντός και εκτός αποδυτηρίων. Το σημαντικότερο είναι οι παίκτες μου να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Όσον αφορά το ρόστερ, θα μιλήσω με τον πρόεδρο ώστε να σχεδιάσουμε τη μεταγραφική πολιτική μας και να δούμε ποιους παίκτες θα κινηθούμε να αποκτήσουμε και ποιους θα αποχαιρετήσουμε»

Για τις αδυναμίες που υπάρχουν στην ΑΕΛ: 
«Δεν είναι ακριβώς αδυναμίες. Έχω συνολική εικόνα για την ομάδα. Όταν έρχεσαι πρώτη φορά είναι αδύνατο να αλλάξεις τόσα πολλά πράγματα. Έχω ξεκάθαρο όραμα, μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ήταν αδύνατο να εφαρμόσω αυτό στα τέσσερα παιχνίδια καθώς έπρεπε να εξασφαλίσουμε την κατηγορία. Πρέπει να επιστρέψουμε σε βασικά πράγματα, τη σκληρή δουλειά και την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top