Την πεποίθησή του πως η ομάδα του θα καταφέρει να παραμείνει στα… σαλόνια της Super League, για ακόμα μία χρονιά, εξέφρασε ο 26χρονος σκόρερ του Λεβαδειακού στο 1-1 με Ολυμπιακό, Στέλιος Βασιλείου, μιλώντας στο Gazzetta Match Review.
Αναλυτικά ο Στέλιος Βασιλείου
«Πιστεύω ότι είναι θέμα και ρέντας και ικανότητας. Πιστεύω ότι στο προηγούμενο διάστημα δεν μπόρεσα να αποδώσω όπως ήθελα διότι προερχόμουν από αγωνιστική απραξία. Δεν είχα πάρει ματς στα πόδια μου και αυτό με επηρέασε με σαφή τρόπο. Είμαι αυτός που είμαι, δεν άλλαξα, συνέχισα να δουλεύω και βλέπω τώρα να ανταμείβεται η μεγάλη προσπάθειά μου. Μέσα από αυτήν έρχονται και τα γκολ», τόνισε αρχικά.

Για τον ίδιο ήταν σημαντικό το να βάλει ένα γκολ σε ένα ματς με τον πρωταθλητή Ελλάδας: «Σίγουρα το να σκοράρεις με τον πρωταθλητή Ελλάδας είναι πολύ σημαντικό. Πολύ σπουδαίο και ιδιαίτερο διότι πρόκειται για την πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς. Θα ήθελα να αφιερώσω το γκολ αυτό στην γυναίκα μου και το παιδί που περιμένουμε (σ.σ. θα είναι κοριτσάκι και θα γεννηθεί σε 2 μήνες)».

Όσο για το πως λειτούργησε στην φάση και σκόραρε; 
«Ήταν μία φάση που εξελίχθηκε περίεργα υπό την έννοια ότι εμείς πρεσάραμε στο α' μέρος όσο μπορούσαμε τον Ολυμπιακό περιμένοντας το λάθος. Είδα το τι συνέβαινε, στάθηκα και τυχερός και βρέθηκα την σωστή στιγμή εκεί που έπρεπε και έτοιμος για να κάνω το σωστό τελείωμα και να σκοράρω. Όταν πετύχαμε το γκολ μετά κάτσαμε πίσω και σαν να περιμέναμε. Κουραστήκαμε και μας πίεσες περισσότερο ο Ολυμπιακός που είναι μεγάλη ομάδα. Είναι και πολύ πιο καλή ομάδα από εμάς. Προσπαθήσαμε και είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Συνεχίζουμε όμως».

Για την αλλαγή προπονητή: 
«Σίγουρα μερικές φορές η αλλαγή προπονητή βοηθάει. Ίσως να πρέπει να γίνεται και πιο νωρίς. Βοηθάει γιατί... ξυπνάει κάπως την ομάδα και τους παίκτες και ειδικά όσους ένιωθαν ότι δεν έπαιζαν όσο θα έπρεπε και ότι δεν τους υπολόγιζε τόσο ο προηγούμενος προπονητής. Σε μία τέτοια περίπτωση όλοι θέλουν να δείχνουν και να είναι σημαντικοί και να προσφέρουν».

Όσο για την... μάχη της παραμονής: 
«Έχουμε μπροστά μας τα επόμενα ματς. Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα πάμε να τα κερδίσουμε και να το γυρίσουμε το... χαρτί. Δεν θέλω να πω κάτι για τα άλλα ματς και το τι γίνεται εκεί. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο για ματς άλλων ομάδων. Θα πω μόνο για την ομάδα μου. Το θέλουμε πιο πολύ από τους υπόλοιπους διεκδικητές, είμαστε καλύτεροι και μπορούμε. Στο τέλος εμείς θα σωθούμε και αυτό το τονίζω»!
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top