Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω, πως παρακολουθώ από πολύ κοντά τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ ΑΕΛ, από γνήσιο ενδιαφέρον για την ομάδα την οποία  υπηρέτησα στο παρελθόν και που με σημάδεψε ως φίλαθλο και επενδυτή στο ποδόσφαιρο.
Ως εκ τούτου, είμαι ενήμερος και παρακολουθώ στενά το συνεχιζόμενο «σήριαλ» με την οφειλή της ΠΑΕ ΑΕΛ στο ΕΑΚΛ, τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις και τους  χαρακτηρισμούς του κ. Κωσταρόπουλου αλλά και του κ. Κούγια.
Επειδή είναι ένα θέμα στο οποίο με εμπλέκει σκόπιμα ο κ Κούγιας άλλοτε λέγοντας ευθέως και άλλοτε εμμέσως ότι είναι «ένα χρέος της εποχής Πλεξίδα 2014-2015» θέλω να ενημερώσω  την φίλαθλη κοινή γνώμη, για τα εξής:
Με έκπληξή μου πληροφορήθηκα από τις σχετικές ανακοινώσεις ότι η οφειλή της ΠΑΕ ΑΕΛ προς το Ε.Α.Κ.Λ. υπάρχει.
Η έκπληξή μου οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ Κούγιας, κατά τη ρύθμιση της οφειλής του προς εμένα  από την εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου, αφαίρεσε το ποσό της οφειλής προς το ΕΑΚΛ προκειμένου ο ίδιος να τα καταβάλλει και να λήξει το θέμα. Αυτό αποτυπώνεται και στο ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο υπογράφηκε μεταξύ μας το Σεπτέμβριο του 2016.
Το γεγονός ότι δεν έχει καταβάλλει μέχρι σήμερα αυτή την οφειλή, τον καθιστά απολύτως υπεύθυνο και υπόλογο.
Κατά συνέπεια εγώ προσωπικά και η εταιρία μου, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ προς το ΕΑΚΛ.
Ευάγγελος Πλεξίδας
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top