Το αθλητικό κέντρο του BMO ήταν γεμάτο και όλα ήταν έτοιμα για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου της τρίτης κατηγορίας της κλειστής περιόδου του MMSL. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κλειστό με την ΑΕΛ Καναδά να έχει μπει στο παιχνίδι μουδιασμένα και να το πληρώσει. Στο 2ο λεπτό η PCL προηγήθηκε με πέναλτι, αλλά η ΑΕΛ Καναδά αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1. Η ΑΕΛ Καναδά δεν έπαιζε το γνωστό παιχνίδι της με πίεση στον αντίπαλο, η PCL σκόραρε ξανά και έκανε το 1-2. Μετά από αυτό, η ΑΕΛ Καναδά άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της αρχίζοντας την πίεση σε κάθε κατοχή των αντιπάλων, αναγκάζοντάς τους να υποπίπτουν σε λάθη. Με την αλλαγή τακτικής όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά και να προηγηθεί στο 21ο λεπτό, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η ώρα της ΑΕΛ Καναδά να λάμψει και το πέτυχε επικρατώντας σε όλους τους τομείς, με αποτέλεσμα να πετύχει δυο όμορφα τέρματα και με το τελικό 5-2 οι Έλληνες ήρωες προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης.

Για την ΑΕΛ Καναδά σκόραραν: Ντέβονις (2), Άντριου, Μάρλοου και Παρκ.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω την PCL για τον πολύ ανταγωνιστικό αγώνα. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.
Στο πρώτο ημίχρονο ξεφύγαμε από το σχέδιο του παιχνιδιού μας και το πληρώσαμε. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου όλοι οι παίκτες γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν. Μπορούσα να τονδιακρίνω στα μάτια τους. Έδειχναν πεινασμένοι και θυμωμένοι. Θα κέρδιζαν το παιχνίδι με κάθε κόστος και το έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Έξοχο παιχνίδι από κάθε παίκτη που φορούσε τη βυσσινί φανέλα και έξοχη υπεράσπιση της εστίας μας από τον Ρόσι.
Θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και θα προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα κυπέλλου.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

Στον άλλο ημιτελικό αγώνα ο Απόλλων κέρδισε τους Αλβανούς με 1-0, οπότε θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΛ στον τελικό της προσεχούς Παρασκευής, με τον οποίο πέφτει η αυλαία της κλειστής περιόδου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top