Απάντησε με γραπτή δήλωση ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, στο Ael Radio, σχετικά με την χρήση του AEL FC ARENA.
Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Πηλαδάκη
«Χωρίς ίχνος δηκτικότητας διότι έχουμε βρεθεί στην θέση του κ. Κούγια και κατανοούμε πλήρως την ψυχολογία που υπάρχει, συμφωνούμε μαζί του προτρέποντας τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και όχι απέναντι, τώρα μας χρειάζεται όλους η ομάδα. Μίλησε όμως ο κ. Κούγιας για τσακωμούς και διχόνοια μήπως να το ψάξει λίγο διότι δεν φταίνε πάντα οι άλλοι;
Κανένας εκβιασμός δεν υπήρξε για το παραχωρητήριο, ότι αναφέρεται στην σύμβαση είναι η πρόταση του ίδιου του κ. Κούγια την οποία και αποδεχτήκαμε, του θυμίζουμε ότι την χρόνια της ανόδου δεν πλήρωσε ενώ εμείς καλύπταμε όλα τα τραπεζικά έξοδα και μεγάλο μέρος των λειτουργικών βασιζόμενοι μόνο στον λόγο του ότι θα πληρώσει με την άνοδο. Τέλος εάν όντως κάποιες ομάδες δεν μεταμορφωθούν σε Μπαρτσελόνα, η ομάδα είναι ψηλότερα στην βαθμολογία και δικαιούται να σωθεί.»

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Αλέξης Κούγιας
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top