Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μάριος Σιαμπάνης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Novasports λίγο πριν το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας.
Αναλυτικά ο Μάριος Σιαμπάνης 
Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: 
«Το περιμένουμε όπως και κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε το τρίποντο. Μας απομένουν λίγα παιχνίδια, και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες, κοιτώντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι η ΑΕΛ είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» .

Για το πως περιμένει να παραταχθεί η ΑΕΛ: 
«Στην έδρα της η ΑΕΛ έχασε με 0-2 από εμάς, οπότε περιμένουμε να φανεί πιο δυνατή μέσα στην Τούμπα. Σίγουρα θέλει το θετικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι θα κυριαρχήσουμε στον αγωνιστικό χώρο» .

Για τις νίκες που μετρά ο ΠΑΟΚ φέτος μετά από διακοπές και αν θα συνεχιστεί αυτό: 
«Πιστεύω στην νίκη. Ο προπονητής μας ζητάει να παίζουμε συνεχώς γι αυτή, αλλά να αποδίδουμε και ωραίο ποδόσφαιρο, με την μπάλα κάτω. Κυνηγάμε το τρίποντο σε κάθε αγώνα και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος» .

Για το αν βοήθησε η διακοπή την ομάδα: 
«Κάποια παιδιά λείπαμε για τις εθνικές αλλά αυτό δεν μας πάει πίσω. Πλέον έχουμε γυρίσει όλοι και είμαστε ενωμένοι, δουλεύουμε και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την τελευταία φάση της σεζόν: 
«Θέλουμε την νίκη την Κυριακή αρχικά, και από εκεί και πέρα θα πάμε για την νίκη σε όλα τα παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top