Ανοιχτές προπονήσεις και δοκιμές για κοπέλες (γεννηθείσες μεταξύ 2002 - 2010) θα πραγματοποιούνται μέχρι τα μέσα Ιουνίου στα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γυναικών της Α.Ε.Λ. Η συμμετοχή στις προπονήσεις παρέχεται δωρεάν και στόχο έχουν να δώσουν την δυνατότητα στις νεαρές αθλήτριες αλλά και στους γονείς αυτών να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν το Γυναικείο Ποδόσφαιρο και τα οφέλη της ενασχόλησης με αυτό.
Οι ανοιχτές προπονήσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη 25 Απριλίου και οι ενδιαφερόμενες για συμμετοχή στις ανωτέρω δραστηριότητες, πρέπει να απευθύνονται για συνεννόηση στα γραφεία του τμήματος ποδοσφαίρου (Θύρα 3, Στάδιο Αλκαζάρ 4-7μ.μ.) ή με τον προπονητή του τμήματος Βασίλη Πάνο στο 6978553388.

Η Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α' Εθνική κατηγορία, έπειτα από δύο συνεχόμενες ανόδους, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας της λειτούργησε και η Γυναικεία Ακαδημία Ποδοσφαίρου με υψηλά στάνταρ λειτουργίας, εξειδικευμένους και έμπειρους προπονητές στον χώρο, γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, διατροφολόγο, ψυχολόγο και ακολουθώντας τα πρότυπα των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, πέτυχε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με τις προσκλήσεις και παρακολούθηση παικτριών της από τα αρμόδια κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων αλλά και με την συνεχή προώθηση παικτριών στην Γυναικεία Ομάδα, να θεωρείτε μία από τις κορυφαίες σχολές ποδοσφαίρου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top